spireneusz
New member
Co do wielkości dysku to do 2TB nie powinno być żadnego problemu, ja mam najnowszy firmware i jak na razie wszystkie filmy mi chodzą, i nagrywanie z anteny też.
tzw teatr telewizji (kiedyś co poniedziałek na TVP1) jest jak masz włączony MotionPlus tzn jest na początku, bo potem się człowiek przyzwyczaja. Obraz jest ostry i nie rozmazuje się bo ma dorobione klatki i w ten sposób z wejściowego sygnału 50Hz otrzymujesz 100Hz.ok dzieki za 1 i 2.
co do 3. Jaki teatr ? U mnie nic na temat teatru nie ma.... chyba ze to jakas umowna nazwa okreslajaca jakas rzecz
masz trzy tryby z roznymi ustawieniami rozmycia i skokow - jakie to sa wartosci w liczbach nie mam pojecia. No i tryb uzytkownika, zeby ustawic tak jak lubisz.W ogole juz nie czaje w takim razie tego motion plusa Teatr.... mowcie mi jeszcze Ja u siebie widze jedynie plynny, wyrazny, standardowy, wylaczony i uzytkownika A i tak nie wiem ktory kiedy uzywac
Mysliscie ze taki dysk sie sprawdzi - MINI DYSK 1,8'' Samsung S1 200GB --WYSYŁKA O ZŁ-- (1419683834) - Aukcje internetowe Allegro ? oczywiscie nie patrzac na rozmiar bo to kwestia wzgledna, bardziej pozostala specyfikacja mnie interesuje. Zakladajac ze bede ogladal filmy >10gb jesli to ma jakies znaczenie.
Co roku są nowe modele. I z tym trzeba się pogodzić. Firmy monitorują zapotrzebowanie rynku, czytają fora opinie i wszystko co wiąże się z ich produktami. Analizują i instalują w nowe produkty, a nie w nowy soft do sprzętu bo to już się nie opłaca. Bo co im po tym że aktualizujesz soft i kolejny roczek nie myślisz o zmianie sprzętu. Nie! masz myśleć o nowościach i kupować nowe! Tak było i będzie. LICZY SIĘ EBIT !!! a nie do końca konsument.
Bez dekodara sie nie obejdzie, ten model ma tuner naziemny, kablowy i analogowy.Jestem szczesliwym posiadaczem LE32C650 i zwracam sie do wszystkich z nurtującym mnie pytaniem: czy próbowal ktos zestawu TV + moduł ncam TNK? Interesuja mnie wszystkie informacje w tej kwestii.
masz trzy tryby z roznymi ustawieniami rozmycia i skokow - jakie to sa wartosci w liczbach nie mam pojecia. No i tryb uzytkownika, zeby ustawic tak jak lubisz.
Przez moment mialem calkiem wylaczone, ale przy starszych filmach (moje ulubione jamesy bondy ) obraz rozmazywal sie niemilosiernie. Zmienilem wiec na plynny bo to chyba najmniej ingerujący w obraz tryb, a teraz mam od jakiegos pol roku wyraźny i jest zajebiscie.
Bez dekodara sie nie obejdzie, ten model ma tuner naziemny, kablowy i analogowy.
wkładasz modul operatora kablowego wraz z karta i nie potrzebujesz dekodera
Chodzi mi konkretnie o moduł ncam TNK, czy będzie on pasował? Czy musi to być tylko i wyłącznie moduł operatora kablowego?
Pasowac bedzie ale dzialac juz nie bo TV nie ma dvb-s
Taki modul moglbys uzyc gdyby telewizor mial tuner satelitarny.Chodzi mi konkretnie o moduł ncam TNK, czy będzie on pasował? Czy musi to być tylko i wyłącznie moduł operatora kablowego?