Chodzi mi konkretnie o moduł ncam TNK, czy będzie on pasował? Czy musi to być tylko i wyłącznie moduł operatora kablowego?
Samsungi c650 mają tuner DVB-T a nie DVB-S (wymagany przez TNK), dobrze prawię?
Chodzi mi konkretnie o moduł ncam TNK, czy będzie on pasował? Czy musi to być tylko i wyłącznie moduł operatora kablowego?
Proszę tylko jeszcze o litość i podanie sposobu sprawdzenia OS w tym tv. Wydaje mi się że jest tam już ten ostatni z ruchoma animacja ikon menu.
ma DVB-T i DVB-CSamsungi c650 mają tuner DVB-T a nie DVB-S (wymagany przez TNK), dobrze prawię?
Szału nie będzie. Co prawda rodzice mają C630 z matrycą SQ03 ale nie spodziewam się by różnice były znaczące.Witam po raz pierwszy.
Mam pytanie do ludzi mających TV LE37C650 + kablówka z Vectry (cyfrowy decoder Technisat Digit MFK4-k)
Otóż jaką macie jakość obrazu w tym połączeniu??
By być pewnym jakości słynnej już matrycy tv wybierałem w EURO .... pierwsze 3 pudła zawierały matryce CN 01 już lekko zmartwiony czekałem na zawartość 4 kartonu ....i bingo SQ 01 na pokładzie.
Tak poważnie to nie wiem czy jest jakiś sens w wybieraniu tych matryc ....być może sami siebie nakręcamy a różnic żadnych pomiędzy nimi nie ma ???!!
Witam
Jest jakaś możliwość żeby dowiedzieć się jaka matryca bez wyciągania z kartonu i sprawdzania naklejki na obudiwie
na naklejce na kartonie jest sporo kodów może któraś litera lub cyfra oznacza matryce
w wielu sklepach nie chcą otwierać kartonu żeby sprawdzić matryce a szukam 46c650 oczywiście na SQ gdzieś w poznaniu
Witam
Jest jakaś możliwość żeby dowiedzieć się jaka matryca bez wyciągania z kartonu i sprawdzania naklejki na obudiwie
na naklejce na kartonie jest sporo kodów może któraś litera lub cyfra oznacza matryce
w wielu sklepach nie chcą otwierać kartonu żeby sprawdzić matryce a szukam 46c650 oczywiście na SQ gdzieś w poznaniu
Panowie, mam film w formacie .mkv ,który waży 7,32GB na dysku... i teraz problem. Za cholerę on nie może wejść mi na PenDraka 8GB (SanDisk) gdzie faktycznie mam do dyspozycji 7,46GB. Normalnie głupieję... może miec wplyw formatu partcji po PenDrak ma FAT32 a dysk twardy gdzie film lezy to NTFS ?
Co w takim razie robić ?
Kolego FAT 32 obsługuje tylko pliki do 2GB.
Witam. Mam pytanie odnosnie podłączenia telewizora do laptopa kablem HDMI. Z tego co się orientuje kabel HDMI jest odpowiedzialny na przesył obrazu i dźwięku. Jednak gdy podłącze TV (LE37C630) do laptopa mam sam obraz. Gdy włączę normalnie na laptopie jakiś film czy piosenkę to obraz jest ok, ale dźwięk tylko w głośnikach komputerowych... Nie wiem czy to problem telewizora, kabla, laptopa, jakiś ustawień, czy może ja coś źle robię...?
dokładnie 4GB
Panowie, mam film w formacie .mkv ,który waży 7,32GB na dysku... i teraz problem. Za cholerę on nie może wejść mi na PenDraka 8GB (SanDisk) gdzie faktycznie mam do dyspozycji 7,46GB. Normalnie głupieję... może miec wplyw formatu partcji po PenDrak ma FAT32 a dysk twardy gdzie film lezy to NTFS ?
Co w takim razie robić ?
kliknij prawym przyciskiem myszy w regulacje głośności w tray >> urządzenia do odtwarzania >> hdmi output
Czy masz połączony tv z dekoderem tym marnej jakości kabelkiem dołączanym do urządzenia?W sprawie połączenie LE37C650 + technisat MKF-4k to chodzi mi konkretnie (na niektórych kanałach) o krawędzie postaci, przedmiotów, są one tak jak by z kwadracików reszta zaś jest ok. Dodam ze wygładzanie krawędzi nic nie pomaga. Druga sprawa to czy pomorze coś podłączenie do TV dekodera HD przez HDMI bo mam możliwość wymiany SD na HD dopłacając bardzo niewielkie grosze a nie wydawać 150 zł na moduł CI.
Dzisiaj usłyszałem dziwne buczenie przy oglądaniu programów przez dekoder (w scenach gdy nie ma dźwięku bądź przy przełączaniu kanałów) czy to może być wina dekodera czy samego połączenia SCART ????
Co w takim razie robić ?