Widzieliście, że Samsung dodał Dailymotion ? Ja dzis zainstalowałem - jest nawet kanał HD.
Wolę YT , btw czy ktoś ma Skype???
Widzieliście, że Samsung dodał Dailymotion ? Ja dzis zainstalowałem - jest nawet kanał HD.
Zainstalowale ten soft i czyta m2ts.LE46C650L1W Upgrade File (ver.T-VALDEUC-1014.3)
Nowy soft.
Może będzie czytał pliki M2TS ?
Sony KDL-55EX500 ponoć czyta !
Czy po wgraniu firmware 1014 pojawily sie u was problemy z pilotem zdalnego sterowania ?
Tak, ja również mam problemy z pilotem po aktualizacji do 1014. Często się zdarza, że telewizor nie reaguje przez kilka / kilkanaście sekund na pilota :-/
Poza tym nie zauważyłem żadnych zmian w nowej wersji, więc zdecydowanie ODRADZAM AKTUALIZACJĘ!!!
Skorzystaj z szukajki. Przegladnij temat od poczatku, zagladnij do watku o serii B650.Czy moze ktos napisac jak ustawic telewizor 37" LEC650 aby nie bylo teatru filmu? To jest jakas padaka - wylaczam Motion i nadal to samo. Wiem ze byly ustawienia dla 40tki ale nie bylo dla 37" - prosze pomozcie, bo sie ogladac nie da.
no niestety bedziesz sie musial przyzwyczaic jesli przy wylaczonym Motion Plus nadal widzisz teatr telewizji, oznacza to tylko jedno...Czy moze ktos napisac jak ustawic telewizor 37" LEC650 aby nie bylo teatru filmu? To jest jakas padaka - wylaczam Motion i nadal to samo. Wiem ze byly ustawienia dla 40tki ale nie bylo dla 37" - prosze pomozcie, bo sie ogladac nie da.
Czy moze ktos napisac jak ustawic telewizor 37" LEC650 aby nie bylo teatru filmu? To jest jakas padaka - wylaczam Motion i nadal to samo. Wiem ze byly ustawienia dla 40tki ale nie bylo dla 37" - prosze pomozcie, bo sie ogladac nie da.
Za każdym razem jak czytam taką wypowiedź to zapadam w zdumienie. Przecież chyba dąży się do tego aby obraz w TV był jak najbardziej realistyczny, prawda? Jeśli piszesz że masz teatr w telewizji to chyba znaczy że obraz ten wydaje się być bardziej realny, jakbyś był w teatrze, zgadza się? Odpowiedz sobie na pytanie: Czy jak obserwujesz świat (ten prawdziwy, nie telewizyjny) swoimi oczami to obraz "skacze", czy może jest "płynny"?