A jeśli idzie o gwarancję, to wydaje mi się (tak to jest jak nie czyta się dokładnie regulaminu sklepu), że to jest właśnie gwarancja sklepu (redcoon), bo oni sprowadzają ten sprzęt chyba z Niemiec, bez polskiej gwarancji.
Witam,
Mam 55C650 na matrycy AA01. Podczas oglądania filmów divx uświadczam poziomy, długi na cały panel, zielony pasek na samym dole ekrany, który pojawia się i znika, raczej bez korelacji z tym, co dzieje się na ekranie. Czy ktoś z was ma podobny defekt? Czy należy to traktować jako usterkę do naprawienia?
Jest już do pobrania nowa wersja firmware'u 1014.3. Ktoś już próbował może i zauważył jakieś zmiany?
Jest już do pobrania nowa wersja firmware'u 1014.3. Ktoś już próbował może i zauważył jakieś zmiany?
Na wyjściu optycznym będzie dźwięk tego, co aktualnie jest wyświetlane na ekranie. Nie wiem natomiast czy bedzie to sygnał 5.1. W modelu B650 pomimo podania sygnału 5.1 przez hdmi, na wyjściu optycznym było tylko 2.0. Możliwe że w waszych modelach już to poprawili.Mam pytanie techniczno-kabelkologiczne . Czy jak podlacze przez hdmi do tv konsole, komputer i wyprowadze z telewizora wyjsciem optycznym dzwiek do amplitunera, to tv wysle z aktualnie wlaczonego zrodla dzwiek AC3/DTS 5.1? Czy to zlacze dziala tylko do wysylania z tunera analog/cyfra ?
Model tv LE46C650.
A gdzie jest korekta opóźnienia w menu użytkownika? Narazie szukalem w menu serwisowym ale tez nie mogłem znalezc. Widziałem funkcje korekty ale z tego co pamietam (teraz nie jestem przy TV) Nie jest ona odpowiedzialna za synchronizacje urzadzen podlaczonych przez HDMI.Znaczy korekta opóżnienia z menu użytk. nic nie dała?
Na wyjściu optycznym będzie dźwięk tego, co aktualnie jest wyświetlane na ekranie. Nie wiem natomiast czy bedzie to sygnał 5.1. W modelu B650 pomimo podania sygnału 5.1 przez hdmi, na wyjściu optycznym było tylko 2.0. Możliwe że w waszych modelach już to poprawili.
Dvd puszczałem ze starego sprzętu, bez skalowania do 1080p, nie zauważyłem żadnego paska. Blue ray i filmy w mkv to póki co pieśń przyszłości (mam nadzieję - nieodległej). Jak już nabędę sprzęt to dam znać co i jak. Nie bawiłem się powiększaniem ekranu. Wtedy chyba zjadłoby mi część obrazu filmu (?).
. przy próbie uruchomienia YouTube wyskakuje info że koniecznie włącz ponownie TV aby zainstalowac aktualizacje (których defacto i tak poźniej nie instaluje)...
pozdrawiam Kshysio