Tak to jest jak sie nie przeczyta warunkow gwarancjiSerwis mnie pozytywnie zaskoczył, bo działają tzw trybie door2door i juz jutro przyjechali by po mojego LCDka, a już myślałem, że sam będę musiał zataszczyć tego kolosa.
Tak to jest jak sie nie przeczyta warunkow gwarancjiSerwis mnie pozytywnie zaskoczył, bo działają tzw trybie door2door i juz jutro przyjechali by po mojego LCDka, a już myślałem, że sam będę musiał zataszczyć tego kolosa.
idę sprawdzić , Google Maps jest, choć uważam, że powinni zapytać czy chcę, czy nie, bo miejsca coraz mniejLepiej zobaczcie czy nie pojawiła Wam się gazeta.pl
Bo mi owszem...
no tu cię zaskoczę, zanim zadzwoniłem na infolinię przeczytałem dokładnie ten świstek który nazywają gwarancją i pkt 6 brzmi:Tak to jest jak sie nie przeczyta warunkow gwarancji
Klient proszony jest o dostarczenie produktu do Autoryzowanego Punktu Serwisowego w oryginalnym opakowaniu, lub innym zabezpieczającym przed jego uszkodzeniem w trakcie transportu.
A sadzilem, ze kazda firma która oferuje usluge serwisowa door-to-door zawsze sie tym afiszujeno tu cię zaskoczę, zanim zadzwoniłem na infolinię przeczytałem dokładnie ten świstek który nazywają gwarancją i pkt 6 brzmi:
Tak zawsze, ja prawie wcale nie używam głośników w TV. Nie wiem natomiast jak jest w modelu C, ale w B sygnał 5.1 po hdmi np z kompa, na wyjściu optycznym w TV jest tylko stereo.Mam tylko jedno pytanie , czy jak włączę wyjście cyfrowe optyczne to telewizor zawsze będzie wysyłał nim dźwięk?, niezależnie czy będę oglądał kanały analogowe naziemne, przez euro, dlna itd.
tylko, że w tym modelu nie ma trybu gry
Mam taki problem, po podłączeniu kompa kablem DVI > D-Sub pod złącze PC DSUb telewizor dopasuje obraz i wypełnia całą powierzchnię ekranu i wszystko wyglada super ostro (w rozdz. 1920x1080). Natomiast jak podłączam kablem HDMI, przez przejściówkę DVi-HDMi na karcie graficznej, obraz nie wypełnia całej powierzchni, są niewielkie pasy po bokach, na górze i dole ekranu, jak zjade z rozdziałką do 1680x1050 to wtedy jest OK, obraz tez bardzo dobry. co może być nie tak?, z dekodera HD obraz w 1080i wypełnia dobrze cały ekran.
Teraz podłączyłem TV do karty zintegrowanej na płycie GeForce 9400 bezpośrednio po HDMI (wcześniej Radeon 4850) i sytuacja jest odwrotna, teraz obraz w 1920x1080 jest ze wszystkich stron za bardzo rozciągnięty/obcięty. Po wybraniu niestandardowej rozdzielczości 1920x1075 wszystko jest tak jak należy, ale ostrość obrazu ciut odbiega od podłączenia do DSub. W panelu nvidii nie da się regulować pozycji i rozmiaru pulpitu dla połączenie przez HDMI.
Opcje te mam nieaktywne, ale po podłączeniudo DVI przez przejściówkę DVi-HDMI, opcje te stały się aktywne.Po podłączeniu HDMI ( Nvidia ) - Panel sterowania / Dostosuj rozmiar i pozycje pulpitu / Zmień rozmiar pulpitu