Tak się składa, że przeczytałem cały temat, przeszukiwałem go również i nie znalazłem odpowiedzi, więc grzecznie zapytałem, bo jest to dla mnie istotne. Poza tym od tego właśnie jest forum.
A co do zaśmiecania forum, to w tym wypadku Twoja wypowiedź jest niepotrzebnym śmieciem i niczego istotnego nie wnosi do rozmowy. Jeśli nie znasz odpowiedzi to się nie wymądrzaj, a jeśli znasz - mogłeś poprostu odpowiedzieć i temat byłby zamknięty.
To teraz ja grzecznie odpowiem. Tak obsługuje dyski sformatowane w systemie ntfs. Chyba nie myślałeś że samsung wprowadzi obsługę plików mkv w full HD, a potem każe używać dysków w formacie fat? Widziałeś kiedys film w mkv 1920x1080 mniejszy niż 4GB? Tak się składa że kiedy pisałeś Swojego pierwszego posta to wiedziałeś już jakie formaty odtwarza ten TV, więc logicznie myśląc powinieneś się domyślić że TV musi obsługiwać ntfs. Poza tym powiedz mi, kto w dzisiejszych czasach jeszcze używa fat i to w dodatku do tak dużych dysków przenośnych.
Twierdzenie "od tego jest forum" nie zwalnia Cię z minimalnego wysiłku wpisania frazy w google.
I jak już ktoś słusznie wspomniał, radzę poczytać trochę wątek o B650, bo tak na prawdę TV są takie same, różnią się interfejsem i obsługą DTS.
Edit:
W instrukcji obsługi C650 jest wyraźnie napisane, że obsługuje fat, fat32 i ntfs.