Witam,
Właśnie wgrałem najnowsze firmware ze strony samsunga inie widzę zmian. Czy jest gdzieś mozliwość sprawdzenia co dana wersja wnosi w stosunku do poprzedniej? Wkurza mnie to, że wgrywam soft w nadziei na jakieś istotne ulepszenia lub zmiany, a tu lipa. I jeszcze to każdorazowe ustawianie wszelkich ustawień od nowa. A właśnie. Te ustawienia od b650 nie za bardzo mi pasują i jakoś sam nie mogę ustawić dobrych parametrów. Może ktoś ma swoje własne ustawienia, które mu pasują?
wrzućcie na forum a wtedy każdy będzie mógł sobie przypasować to co mu odpowiada.
ja na razie nie aktualizowałem TV, no chyba, że on to robi automatycznie. Dzwoniłem na infolinię S i tam sie dowiedziałem, że nie ma i nie będzie informacji o wprowadzonych zmianach w aktualizacjach, bo to zazwyczaj są poprawki jakichś błędów a nie unowocześnianie. Ale kompetencje ludzi z infolinii są mizerne, bo gość powiedział, że system Internet@TV w serii B i C są takie same

Pytałem o gazeta.pl i widgety z B których nie ma w C, powiedział, że trwa aktualizacja bazy danych (nie pamiętam jak on to dokładnie powiedział - tak zrozumiałem) i że w C też będą te widgety z B...jaaasne.
Acha Allshare/DLNA śmiga i nie wiem dlaczego w instrukcji jest napisane, ze nie ma przewijania ;>? U mnie jest. Nie działa tak jak przy USB, tylko jak to się kiedyś mówiło na podglądzie

(trzeba trzymać) i za pomocą głównych przycisków kierunkowych a nie tych na dole z podwójną strzałką.