TV 40C650 zamówiłem w poniedziałek o 14. Dziś o 14 był do odebrania w punkcie NEO24.PL. Przed finalizacją transakcji sprawdziłem typ matrycy - trafiłem na AA03.Poinformuj o efektach zamowienia
Przeszukalem net i widze, ze tylko w euro rtv i w neo24 jest mozliwosc sprawdzenia towaru w punktach odbioru zanim za niego zaplacimy. W pozostalych przypadkach mozna sprawdzic przy kurierze tylko po zaplaceniu.
Widzieliście nową strona dot. internet@tv ??
SAMSUNG Internet@TV
Nie ma nic nowego
Ten DTS spokojnie czyta, co prawda po optyku leci tylko stereo :niewiem:Audio #1
ID : 2
Format : DTS
Format/Informacja : Digital Theater Systems
ID kodeka : A_DTS
Czas trwania : 2h 41 min.
Rodzaj przepływności : Stała
Przepływność bitów : 1.510 Kb/s
Kanały : 6 kanałów
Rozmieszczenie kanałów : Front: L C R, Side: L R, LFE
Częstotliwość próbkowania : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bity
Rozmiar strumienia : 1,71 GB (12%)
Język : Angielski
nie mam możliwości uruchomienia go, wyboru, zmiany audio.ID : 3
Format : AC-3
Format/Informacja : Audio Coding 3
Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)
ID kodeka : A_AC3
Czas trwania : 2h 41 min.
Rodzaj przepływności : Stała
Przepływność bitów : 448 Kb/s
Kanały : 6 kanałów
Rozmieszczenie kanałów : Front: L C R, Side: L R, LFE
Częstotliwość próbkowania : 48,0 KHz
BitDepth/String : 16 bitów
Rozmiar strumienia : 518 MB (4%)
Język : Polski
Ten DTS spokojnie czyta, co prawda po optyku leci tylko stereo :niewiem:
Natomiast drugie audio:
nie mam możliwości uruchomienia go, wyboru, zmiany audio.
Co by tu teraz można zrobić, aby odpalić polskie audio, macie jakieś propozycje?
Witam,ależ kobieto tak" nie wypada"Za to co do Twojego motta całkowicie się zgadzam.pozdr.
Miałem 1014, wgrałem nowy bo myślałem że mkv się przestaną ciąć, nic poza brakiem wyboru języka w mkv się nie zmieniło. Albo nie zauważyłem żadnej znaczącej zmiany.
To jak się wiadomość rozniesie, szybko znikną z półek sklepowych, tak jak TP-LINK TL-WN827N dla serii B. A przy okazji, masz może możliwość przetestować u kogoś tego D-Linka z serią B650?Witam jeżeli kogoś interesuje zamiennik adaptera Samsunga WIS09ABGN to polecam D-LINK DWA-140 u mnie działa LE40c650
dobrze, że napisałeś bo już się bałem, że mnie czeka 2.1Odnośnie audio DTS to powinno wychodzić 5.1 - podczas oglądania filmu wciśnij TOOLS a nastęnie wybierz opcje dźwięku na samym dole przestaw PCM na DTS i będzie 5.1
...ciach...
Przydatna informacja! Dzięki za newsa!Witam jeżeli kogoś interesuje zamiennik adaptera Samsunga WIS09ABGN to polecam D-LINK DWA-140 u mnie działa LE40c650
Nowe widgety powstające we współpracy z polskimi partnerami, będą dostępne w większości telewizorów marki Samsung serii 6 i wyższychUżytkownicy telewizorów Samsung, dzięki usłudze Internet@TV, będą mogli oglądać programy z oferty Grupy Polsat (ipla), przeglądać serwisy portalu Onet.pl oraz słuchać Tuba.FM.
Samsung Electronics Polska wprowadza kolejne funkcje internetowe w ramach usługi Internet@TV dostępnej w telewizorach marki Samsung. Projekt powstał we współpracy z największymi dostawcami treści na polskim rynku: Redefine (widget ipla), Onet i Agora (twórca widgetu Tuba FM).
- Rozwijana przez Samsung funkcja Internet@TV stanowi zapowiedź nowego sposobu konsumpcji treści telewizyjnych, jaki wkrótce zagości na dobre w naszych domach. Dzięki konwergencji mediów, w tym przypadku telewizji i internetu, już niebawem nie będziemy patrzeć na telewizor, jako na narzędzie do oglądania nadawanych właśnie programów, ale jako interfejs łączący nas z setkami tysięcy materiałów tekstowych, multimedialnych i video, dostępnych w wybranym przez nas czasie i miejscu. Konsekwentnie dążymy do realizacji tej wizji - mówi Grzegorz Stanisz, CTV Product Manager w Samsung Electronics Polska.
Wraz z zawarciem porozumień z Redefine (twórcą widgetu ipla), Onet.pl i Agorą (twórcą widgetu Tuba FM), w ofercie Internet@TV pojawi się pięć nowych widgetów, tworzonych na bieżąco specjalnie na potrzeby polskich użytkowników telewizorów Samsung. Nowe aplikacje uzupełniają listę blisko 40 widgetów dostępnych bezpośrednio z poziomu telewizora w tym m.in. takich dostawców, jak: Facebook, Twitter, YouTube, Google, Accuweather, USA Today, Picasa.
tak pisze.....
Nowe widgety powstające we współpracy z polskimi partnerami, będą dostępne w większości telewizorów marki Samsung serii 6 i wyższych
http://www.youtube.com/v/Wjng8eEVo1g?version=3
To jak się wiadomość rozniesie, szybko znikną z półek sklepowych, tak jak TP-LINK TL-WN827N dla serii B. A przy okazji, masz może możliwość przetestować u kogoś tego D-Linka z serią B650?