Czy adres IP routera nie powinien być taki 192.168.1.1 i odpowiednio przy ręcznej konfiguracji?...
IP Address : 192.168.0.1 Subnet Mask : 255.255.255.0 DHCP Server : EnabledEnable DNS Relay : TAK
Przy konfiguracji ręcznej sieci w TV:
IP: 192.168.0.120
Maska: 255.255.255.0
Brama: 192.168.0.1
DNS: 192.168.0.1
...
To co opisałeś, to klonowanie mac adresu karty sieciowej kompa i jest potrzebne tylko wtedy, gdy provider filtruje mac adresy i dostęp do netu jest tylko przez jedną kartę sieciową. Więc nie ma to nic wspólnego z problemem jaki opisał grakowski.Do grakowski
Prawdopodobnie masz zle ustawiony router . To są opcje z routera firmy pentagram ale opcje powinny być podobne (nie wszystkie możesz mieć).
Panasonic od 1 września będzie miał w Internet Tv IPLĘ a Samsung śpi...
Nic nowego i ciekawego w @Internet Tv się nie pojawiło...
Poratujcie chłopaki. Mam LE40650, czytam o podświetleniu pilota i za Chiny Ludowe nie widzę żadnego przycisku do podświetlania. Pomóżcie kobiecie, już mnie od szukania na forum oczy bolą
Konkretów nie ma, same domysły http://www.hdtv.com.pl/forum/526433-post575.htmlA ja mam pytanie troszkę tendencyjne i pewnie było, ale nie do końca mogę znaleźć na forum konkretną odpowiedź, albo postępuje u mnie wtórny analfabetyzm. Jakie karty WI-FI pasują do mojego modelu TV ?
No to lipa. Ciekawe dlaczego mój pilot nie ma tego przycisku Może w sklepie dali nie ten
Gdybym sie nie upomniala to i adaptera wifi by mi nie dali, w promocji dawali za 1.99 PLN
Podajcie nr jaki macie na pilocie z podświetleniem.
Panasonic od 1 września będzie miał w Internet Tv IPLĘ a Samsung śpi...
Nic nowego i ciekawego w @Internet Tv się nie pojawiło...
Adapter samsunga WIS09ABGN za 1.99PLN? Ładna promocja. Idź do sklepu, może Ci wymienią tego pilota, jeżeli bardzo Ci zależy. Ja tylko raz użyłem tego przycisku, żeby sprawdzić czy działa.No to lipa. Ciekawe dlaczego mój pilot nie ma tego przycisku Może w sklepie dali nie ten
Gdybym sie nie upomniala to i adaptera wifi by mi nie dali, w promocji dawali za 1.99 PLN
Podajcie nr jaki macie na pilocie z podświetleniem.
Okazuje się, że można uruchomić nie tylko oficjalne widgety. Napisałem nawet testową aplikację. Opis jak ją pobrać znajduję się na stronie TvWidget(kropka)pl [jestem nowym użytkownikiem forum i tylko w takiej formie mogę podać tu link]
Zastanawiam się teraz jaki bardziej użyteczny widget można napisać. Macie jakieś pomysły ?
Przeglądarka to bardzo skomplikowana sprawa. Telewizor nie ma myszki ani klawiatury. Nie jest więc przystosowany do takich aplikacji. Myślę, że również możliwości obliczeniowe, ilość pamięci itp. nie są wystarczające do takich zadań.Najlepiej widget "przeglądarka internetowa"