Witam,jak chcesz wiedziec kolego duzo,duzo wiecej i kokretnie to prosze;
LCD -matrices,differences and what models are placed - AVForums.com
ok, dzieki. poczytam sobie
Witam,jak chcesz wiedziec kolego duzo,duzo wiecej i kokretnie to prosze;
LCD -matrices,differences and what models are placed - AVForums.com
A mnie się wydaje że kolega skorpion75 ma trochę racji. Patrząc tutaj Samsung - HDforum nie można jednoznacznie stwierdzić, że to jest główny temat o C650. Można by poprosić admina o przyklejenie tematu i zmianę tytułu, wtedy będzie się wyświetlać razem z tematami o innych modelach.
Jericho24 to raczej Ty nie przeczytałeś pytania skorpiona75 ze zrozumieniem.
a co zmienil, a co napisal?? nie bylo mnie dwa dni i juz cos sie dziejeNo! I moderator zrobił porządek (z postami jerycho24 też). I prawidłowo!
a co zmienil, a co napisal?? nie bylo mnie dwa dni i juz cos sie dzieje
skorpion75 - zrobiles zamieszanie, a nie zadales nawet pytania dotyczacego tv?
WITAM.
Na stronie lesnumeriques.com/samsung-le40c630-p303_9268_36.html opisane są matryce z C650 i wynika że te z AA01 ma dwukrotnie mniejszy kontrast od SQ
Niestety, pokazales ze jednak nie potrafisz z nich korzystac. Pzdr!Cytat:
I jeszcze 2 słowa do jerycho24 - fora oparte o vBulletin, SMF, PHPBB i inne zakładałem kiedy Ty na chleb mówiłeś "beb". Więc nie ucz mnie jak korzystać z opcji "szukaj".
A ktora lepiej wtedy wyglada?Jedyna różnica to taka że spva ma z dużego kąta purpurową czerń a amva3 granatową.
Witam,
Przeczytałem już chyba wszystkie tematy na tym forum o podobnym temacie ale jakoś mój problem pozostaje dalej nierozwiązany. Sprawa wygląda tak:
Byś się zdziwił co mogę zrobić z tym forum przy pomocy opcji "szukaj" i odpowiedniego slowa/zapytania... Oj bardzo, bardzo byś się ździwił!Niestety, pokazales ze jednak nie potrafisz z nich korzystac. Pzdr!
Po pierwsze dajcie już spokój, jak chcecie się kłócić to na PW :spam:Byś się zdziwił co mogę zrobić z tym forum przy pomocy opcji "szukaj" i odpowiedniego slowa/zapytania... Oj bardzo, bardzo byś się ździwił!
p.s. Wiadomość dla admina - zalecana "Security Patch 3.8.6 PL1"
grakowski - spotkałem się z sytuacjami w kablówkach, w których użytkownik miał prawo do podłączenia tylko jednego kompa. Za więcej musiał zapłacić. A jak admin był sprytny to i z zastosowaniem routera było ciężko to obejść...*
Nie wiem czy taka sytuacja jest u Ciebie ale może zapytaj na infolinii.