Celem Promocji jest promowanie i wspieranie sprzedaży telewizorów marki Samsung linii
Smart serii D z numerami od 5500 w górę oraz telewizorów Samsung Plazma serii D z
numerami od 6900 w górę,
Innej opcji nie było . My użytkownicy serii B już się o tym przekonaliśmySamsung jak to Samsung leci sobie wkuli ...... o serii C już zapomnieli.....
od dnia 18.07.2011 do dnia 30.12.2011 Telewizory Samsung SMART TV i 100 filmów od ipla
przykre ale prawdziwe.....
Innej opcji nie było . My użytkownicy serii B już się o tym przekonaliśmy
No i co z tego, ze masz 100 filmow gratis, jak na to masz tylko 30 dni od dnia aktywacji.Samsung jak to Samsung leci sobie wkuli ...... o serii C już zapomnieli.....
od dnia 18.07.2011 do dnia 30.12.2011 Telewizory Samsung SMART TV i 100 filmów od ipla
przykre ale prawdziwe.....
I drugie pytanie, próbował ktos tego rosyjskiego widgetu YoutubeHD3D?
Czy oprocz czujnika oswietlenia masz tez wlaczona funkcje oszczedzania energii? Jesli tak to na jaka opcje?W moim c650 czujnik eco sprawuje się dobrze nie mam problemów ze świrowaniem.
Stan pośredni u mnie jest gdy mam włączoną np. lampkę i na oko podświetla gdzieś na 6-7.
Tylko eco mam włączone ja mam ustawione na 13 do 4Czy oprocz czujnika oswietlenia masz tez wlaczona funkcje oszczedzania energii? Jesli tak to na jaka opcje?
Witam.
Denerwuje mnie komunikat aktualizacji oprogramowania. Chciałbym zablokować w routerze dostęp do serwera aktualizacji. Znacie jego adres? Domyślam się, że zablokowanie ww w.sm sung.c om na nic się nie zda.
1. w naszych TV nie wiem, w serii B na LEDach ustawienie to się resetuje nawet jak zmieniasz kanał. Nie mam jak sprawdzić bo jadę przez dekoder n-kiCześć!
Mam do was pytanie a nawet kilka
1.
Ostatnio podłączyłem tv do anteny i MUX 2 NTC
Na oko znalazłem na tvn 2 ścieżki dźwiękowe MPEG i "nieznane"
to nieznane to chyba DD? Orientujecie się?
I tak czy tv zapamiętuje na każdym kanale inne preferencje co do ścieżki jęz. i napisów?>
Tzn czy po włączeniu na nowo tv każdy program będzie miał 1 ścieżkę czy tą co ostatnio oglądałem?
2.Czy da się zrobić tak aby po odpaleniu np dekodera (scart/hdmi)
napędu DVD czy innych przystawek tv sam się odpalił czy pierw muszę sam go włączyć?
3.Czy jest jaki limit na dyski do tego Tv, albo może inaczej jak nie dyski to ilość folderów/plików widzialnych?
Cześć!
Mam do was pytanie a nawet kilka
1.
Ostatnio podłączyłem tv do anteny i MUX 2 NTC
Na oko znalazłem na tvn 2 ścieżki dźwiękowe MPEG i "nieznane"
to nieznane to chyba DD? Orientujecie się?
I tak czy tv zapamiętuje na każdym kanale inne preferencje co do ścieżki jęz. i napisów?>
Tzn czy po włączeniu na nowo tv każdy program będzie miał 1 ścieżkę czy tą co ostatnio oglądałem?
2.Czy da się zrobić tak aby po odpaleniu np dekodera (scart/hdmi)
napędu DVD czy innych przystawek tv sam się odpalił czy pierw muszę sam go włączyć?
3.Czy jest jaki limit na dyski do tego Tv, albo może inaczej jak nie dyski to ilość folderów/plików widzialnych?
Jak oglądać filmy bluray z hdd chodzi mi o ścieżki dżwiękowe czy da sie zmieniać bo jakoś nie moge sobie poradzic z tym problem