Jaki masz model TV? Zakup z dystrybucji PL?Tak ja nie mam żadnego bad pixela,żadnego cloudingu i żadnego problemu z odstającą ramką.kupilem w zeszła niedziele
Czy jest tutaj jakis posiadacz Samsunga ktory sprawdzal dokladnie swoja matryce i nie ma ani jednego bad lub sub piksela ? Czy kupic taki TV to wogole mozliwe ?
Cześć. Masz na to bardzo marne szanse.
Telewizor ma matrycę 120hz co jednak nie zmienia faktu, że ma problemy z płynnością. U mnie Samsung po kolejnej reklamacji w końcu pozwolił na oddanie TV (to był główny powód ostatniej reklamacji). Wcześniej miałem wymienioną płytę główną i matrycę (z powodu braku płynności i bad piksela). Jutro się z nim żegnam i z firmą Samsung (wreszcie).
Telewizor przycinał podczas scen w których obraz przesuwał się jednostajnie w poprzek ekranu lub były bardziej dynamiczne sceny. Miałem na dekoderze nagrane kilka filmów i programów na których to było widoczne. Serwisant zmieniał ustawienia upłynniacza co nie wyeliminowała problemów. Były też próby z innymi kablami, wejściami HDMI i podłączonym innym dekoderem z multiroomu. Dekoder został podpięty do innego tv (LG) i tego efektu nie było. Po wymianie płyty głównej i matrycy objawy pozostały. Wziąłem też dekoder do kolegi i podpiąłem do Samsunga d8000 i oczywiście objawów brak. Dodam, że wcześniej miałem Samsunga h6700 i wszystko działało płynnie na tym samym dekoderze.Jak udało Ci się przekonać serwis, że płynność jest za mała? Jak ją zmierzyłeś?
Jaki masz model TV? Zakup z dystrybucji PL?
Ja ostatnio przyglądałem się kilku modelom z serii KS i w ani jednym nie zauważyłem odstającej obudowy czy innych dziwnych rzeczy.
Co do matrycy to nie robiłem żadnych testów z planszami tylko wpatrywałem się z bliska i nic złego nie widziałem.
Wręcz przeciwnie. Obraz przepiękny! Żyleta!
Ja również nie mam żadnych problemów. 0 bad czy sub pixeli, zero claudingu. Ramka nie odstaje. Kupiłem w październiku w MMCzy jest tutaj jakis posiadacz Samsunga ktory sprawdzal dokladnie swoja matryce i nie ma ani jednego bad lub sub piksela ? Czy kupic taki TV to wogole mozliwe ?
U mnie toże brak problemów w KS9000,prócz krzaczenia sie plajlisty YoutubaJa również nie mam żadnych problemów. 0 bad czy sub pixeli, zero claudingu. Ramka nie odstaje. Kupiłem w październiku w MM
Gdyby seria KS7000 była w 75'' to bym się pewnie zdecydował.
65'' nie wywoła u mnie efektu WOW. 75'' natomiast są cholernie drogie.
Jeszcze połowę drożej bym przeżył, ale tutaj drugie tyle trza za 10'' zapłacić:niewiem:
Zobaczymy jak to u mnie będzie...? Jak TV zniknie mi ze ściany to zacznę myśleć na poważnie, bo Rodzinka nie da mi dłużej żyć bez bajek i seriali
Nowe MU7000 są w większej przekątnej i tu pytanie z jaką wyskoczą ceną?
Z nowości również Sony XE9005 jest super tylko 2 dychy za 75''![]()
Masz jeszcze z 75 cali :
75XE8505 - 16 tyś
75UH885V - 14,5 tyś
75KS8000 - 17 tyś