W regulaminie jest napisane że 4 dni. Szkoda tylko w ciągu 30 dni trzeba zarejestrować się..Auto dostajemy w formie użyczenia. Wybieramy sobie dowolny model ze stajni BMW i taki samochód zostaje nam dostarczony w umówionym terminie w wyznaczone przez nas miejsce. Jest to wszystko darmowe. Ja akurat wybrałem X6, która była fabrycznie nowa, miała przebiegu 200 km. 3 litrowy diesel, ok 300 KM. Auto było w pełni zatankowane. Limit 1000 km. W sumie 8 dni testowania.
Chciałem się zarejestrować w programie Samsung Concierge. Na stronie trzeba podać 15 znakowy numer seryjny zakończony literą natomiast numer seryjny TV ma 14 znaków (bez litery na końcu). Mieliście 15 znakowy numer seryjny ?
czy w tym modelu UE55KS7000
da sie wyłączyć ekran ?
dokładnie chodzi mi o to ze jak na przykład słucham mtv to chciał bym wyłączyć obraz
Niestety, dostałem odpowiedź od Samsunga:Regulamin regulaminem, a życie życiem. Byłem podobnie zdziwiony, ale raczej nie miałem ochoty oponować w tym przypadku. Uważam, że każdy kto kupił KS w rozmiarze 65 i wyżej, powinien spróbować.
W przypadku promocji cashback też w regulaminie podane były konkretne daty, a w rzeczywistości - wiem po sobie, realizator promocji nie do końca się ich trzymał.
Co z tym odświeżaniem? Jeżeli rzeczywiście jest 60 hz, dla mnie to grubsza afera.
Cześć Panowie!
Telewizor po wymianie matrycy i korekcie ramki..ramka ok
Co do matrycy..jeden bad pixel w prawym górnym rogu(bardziej widoczny) i pewnie ze 2-3 jeszcze mógłbym dodać ale to bad pixele bardzo słabo widoczne(Szare- nie wiem jak to nazwac,ale trzeba się naprawdę wpatrzeć). i kolejny raz "zabrudzenie" w samym prawym rogu..słabo widoczne przy włączonym tv ale jednak..Pan kolejny raz spisał protokół i powiedział że przekaże szefowi co z tym zrobić.Narazie czekam na telefon z serwisu, ale zdecydowałem że zostawiam to tak jak jest..Z jednym bad pixelem przezyje(tym widocznym),zabrudzenie też ledwo widoczne(to możliwe podczas wymiany matrycy?).Nie mam już sił na to..a dostać kolejnej gorszej matrycy bym nie chciał.Nie zmienia to faktu że nie dziwię się ludziom którzy są dociekliwi i chcą mieć wszystko doskonałe płacąc nie małe pieniadze za coś.Samsung w moich oczach stracił wiele(jeśli chodzi o tv).Jeśli kiedyś kupię kolejny tv to będzie to sony któremu zawsze byłem wierny ,a którego jakość wykonania swoich produktów jest zawsze doskonała.Sam obraz ks 7000 jest świetny..ale reszta cóż..Ostatni tv od samsunga.Pozdrawiam!
Cyt:Co z tym odświeżaniem? Jeżeli rzeczywiście jest 60 hz, dla mnie to grubsza afera.
No i wyszło szydło z worka, wydało się koniecznie napisz do Antoniego M.On powoła komisję,wyjaśnią, Ty sam nie masz szans ?
Cyt:Co z tym odświeżaniem? Jeżeli rzeczywiście jest 60 hz, dla mnie to grubsza afera.
No i wyszło szydło z worka, wydało się koniecznie napisz do Antoniego M.On powoła komisję,wyjaśnią, Ty sam nie masz szans ?