Szerokość podstawy to 86cm a głębokość 38cm (55 cali), dla wersji 65 cali głębokość wynosi ponad 40cm (nie zmieściła mi się na szafce 40cm)
Pozdrawiam
Na pierwszy rzut oka zauważyłem, że znikły "chińskie znaczki" z Youtube. Wkońcu aplikacja działa poprawnie. A co do reszty nie jestem pewien. Znając życie jak doszło do jakiś zmian w FW były to zmiany kosmetyczne. Dokładnie powinno się wszystkim ukazać info o aktualizacji, a nie jakieś bawienie się z poziomu pendka.![]()
1- wzuć fotkę , świeci na każdym tle ?Cześć wszystkim!
Od kilku dni jestem posiadaczem modelu UE55KS7000 zakupionym w EURO i mam kilka pytań:
1. Pojawił mi się nagle 1 niebieski pixel - reszta jest ok, ale czy jest to podstawa, aby oddać TV?
2. Nawiązując do pkt 1 czy puszczenie specjalnego filmu na YT, który podobno naprawia wypalone lu zablokowane pixele naprawi problem czy może pogorszyć (pojawienie się większej ilości)?
3. Czy są szanse na podłączenie headsetu 2.0 od playstation pod ten TV? Próbowałem kilku wariantów (podłączenie nadajnika pod TV lub OneConnect, podłączenie przez USB itp.) ale bez skutku - TV go nie wykrywa. Oglądałem filmiki, gdzie w ustawieniach eksperckich należało aktywować bluetooth, ale mam to normalni włączone.
Dzięki za pomoc!![]()
Właśnie czytam o tym. Jak to jest z tym bmw w jaki sposób je dostajemy?Wiecie, że użytkownicy telewizorów Samsung serii KS <65' w ramach programu Samsung Concierge mogą dostać w użyczenie samochód marki BMW
Ja jestem właśnie po 8 dniowym darmowym testowaniu całkowicie nowego auta BMW X6 w ramach tego programu. Polecam !Było super.
Wiecie, że użytkownicy telewizorów Samsung serii KS <65' w ramach programu Samsung Concierge mogą dostać w użyczenie samochód marki BMW
Ja jestem właśnie po 8 dniowym darmowym testowaniu całkowicie nowego auta BMW X6 w ramach tego programu. Polecam !Było super.
65 i więcej1. Gdzie o tym można poczytać?
2. Czy 65 i więcej, czy ponad 65? (mam równo 65 i nie wiem czy się łapię)![]()