A jaką masz przepustowość łącza i w jakiej odległości router od tv?prędkość wi-fi w 55ks7500 na speedtest.net pokazuje 71Mb/s pobieranie a wysyłanie 7,51Mb/s(neo 80/tv łączy się z dsl-ac68u w paśmie 5Ghz więc tv ma dobrą kartę wi-fi
A jaką masz przepustowość łącza i w jakiej odległości router od tv?prędkość wi-fi w 55ks7500 na speedtest.net pokazuje 71Mb/s pobieranie a wysyłanie 7,51Mb/s(neo 80/tv łączy się z dsl-ac68u w paśmie 5Ghz więc tv ma dobrą kartę wi-fi
A jaką masz przepustowość łącza i w jakiej odległości router od tv?
Czyli to potwierdza wcześniejsze że karta sieciowa w tym tv jest najniższej jakości i albo trzeba wydać 500-700zł na router albo podłączyć kabel, albo zrobić tak jak ja zrobiłem.
aaa... otwierałeś tv i zaglądałeś? Właśnie się zastanawiałem czy jest naklejona antena na tylnią część obudowy czy nie. Może dałoby rade dodać antene. Przydałoby sie zdjęcie modułu wifi.
jak to jest z tymi telewizorami bo jak ja kupowałem to widziałem tylko 55 i 65 ?
Ceny na 60KS7000 spadają. Ceny standardowe w wielkich sieciach: MM, Saturn czy Neonet osiągnęły poziom 6999 zł. Do tego pakiet korzyści o wart. 500 zł - podejrzewam, że po zakończeniu tego programu zachęcającego do zakupu cena standardowa dalej spadnie, prawdopodobnie do poziomu 6500-6700 zł. W neonecie do 7 września jest promo - cena 6499 zł + pakiet korzyści. Przypominam, że cena premierowa tego modelu wynosiła ok. 7900 zł.
Jadę w moim 49ks700 na module CAM. Od początku mam niskie wartości siły i jakości sygnału. W porywach wynosi to 30 siła i 25 jakość. Po podłączeniu na ten sam kabel innego dekodera wynosi 80 na 70. Z czym to może być związane, czy z modułem , który może trzeba jakoś konfigurować czy też z tunerem DVB-S2 w tym telewizorze. Pisano tu opinie,że w tych samsungach są bardzo słabe te tunery. Ale żeby aż tak??? Może kwalifikuje się to do reklamacji. Czy inni użytkownicy 49ks7000 mogliby podać jakie mają wartości siły i jakości sygnału!
Czy na 65KS7000 też ceny spadną?