Saturn, matrix dzisiaj nie odbieral tel
60KS7000 :
Bad bixeli - brak
obudowa - ok, no na upartego 1 rog do poprawy
Matryca jak na screenie
Centrala się nie walnęła. Dali taką samą cenę co w Saturnie w rabacie technologicznym. Muszą być konkurencyjni, bo klienci pójdą gdzie indziej. Dodam, że jeszcze lepsza promocja na ten model jest w matrixmedia.pl gdyż w tej samej cenie dają 4 lata gwarancji producenta.
Teraz zauważyłem że też zrobili bo wcześniej nie widziałem. Mi natomiast i tak się bardziej opłacało wziąć u siebie w pracy bo wziąłem full gwarancję 5 letnią za 1750zł po to by z niej zrezygnować za 2 tygodnie a do wypłaty będzie 150zł więcej bo punktów mi nie zabierają
Mozecie dac jakies dobre ustawienia obrazu, to co jest na youtube wydaje mi sie troche szare, bezbarwne....
W sieci huczy że sa jakies problemy z ps4 pro i hdr w tym modelu:/
Nie testowałem Samsunga KS8000. W związku z tym mam pytanie, czy widać różnicę w jakości obrazu między 55KS8000 a 55KS7000??? Jeśli tak, to czy jest ona duża??
Ja z kolei testowałem tylko KS8000. Widoczne były pionowe strefy podświetlenia już z niewielkiego kąta i generalnie mizerne kąty boczne, w porównaniu do DX750. Podobno w KS7000 jest jeszcze słabsze podświetlenie i bardziej widać jego niedoskonałości.