namemartin
Member
W sieci są dostępne obrazy testowe do kalibracji...
Ok dziękuje za pomoc, narazie jestem w pracy, przeczytam instrukcje i poczytam o docieraniu
i sprawdzę wersję firmware czy oby jest najnowsza.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ok dziękuje za pomoc, narazie jestem w pracy, przeczytam instrukcje i poczytam o docieraniu
i sprawdzę wersję firmware czy oby jest najnowsza.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Na tę chwilę najnowszy firmware to 1031 Telewizor może go nie wykryć, ale możesz go pobrać ze strony Samsunga.
Niestety nie, Samsung nie podaje listy zmian. Co do płynności obrazu, to nie zauważyłem przy jakichkolwiek scenach problemu z tym, przez pół roku posiadania. Możesz jeszcze zainstalować sobie obsługę hbb tv, bo chyba nie ma tego w sofcie. Znajdziesz go w samsung apps.
Panowie a jak wam TV odczytuje filmy w formacie .xvid .avi u mnie wyskakuje komunikat że nie na razie nie obsługuje takie go formatu, natomiast formaty .mkv .m2t idą bez problemu.
Jak wam działa pilot? w sensie czy też musicie kierować go bezpośrednio w stronę sensora?
Panowie a jak wam TV odczytuje filmy w formacie .xvid .avi u mnie wyskakuje komunikat że nie na razie nie obsługuje takie go formatu, natomiast formaty .mkv .m2t idą bez problemu.
Jak wam działa pilot? w sensie czy też musicie kierować go bezpośrednio w stronę sensora?
jaki polecacie dysk do tego tv ?
jaki polecacie dysk do tego tv ?