Nie pamietam ale chyba na 2005 dziala skrot z pilota do zapisywania listy.
O nowych Widgetach raczej mozecie zapomniec, bo juz od 2 lat nic niedodali nowego.
a możesz powiedzieć czemu ja nie mogę odpalić zapisu listy albo jaki jest ten skrót
mam v.2005
Musi dzialac.
Klikasz Volume minus i szybko wduszasz ENTER i trzymasz tak napewno wiecej niz 10s. Oszywiscie pendrive w USB wpiety, inaczej sie nie pojawi. Moze wina pendriva ? TV go nie wykrywa albo cos ?
Sprawdz na innym.
Witam
Chciałbym dodać parę funkcji z samygo głównie dts itd. Zgrałem samygo dca 0.2 na tv klikam na to ale dalej nie działa dźwięk z dts. Czy mógłby ktoś kto ma wszystkie te aplikacje dodatkowe opanowane zostawić swoje gg żeby pogadać? Z góry dziękuję za pomoc.
Po pierwsze, jaki masz soft w TV? Czy pena masz w fat32?
Soft mam oryginalny, nie wiem jaki dokładnie (jak to sprawdzic?. Tv mam jakies 4 lata. Pena mam w fat 32. Udało mi sie zrobic wieksze żółte napisy oraz korekcje proporcji obrazu której zresztą nie umiałem wyłączyć, znikły ustawienia fabryczne ( dopasuj i oryginalne) po wył z prądu wróciły Zależy mi najbardziej na tym dtsie ale jak klikam to znika obraz na 3s ale i tak nie działa potem.
Rozumie że uruchamiasz aplikację z Content Library/Gra, jeżeli tak to chyba zostaje już tylko jedna opcja, sprawdź czy nie masz przypadkiem TV ze slotem CI+? Bo wtedy trzeba to trochę inaczej zrobić.Ściągłem samygo z linku który mi podałeś, ale dalej nie działa. Ściągłem też 0.3 i dalej nie działa. Nie wiem może ja coś źle robię. Zwyczajnie po zgraniu na tv (ale samego folderu samygo dca, nie wszystkiego co po rozpakowaniu się pojawia bo inaczej nie widzi nic) klikam, obraz znika próbuje wł. film ale dalej kodek audio nie obsługiwany.
Rozumie że uruchamiasz aplikację z Content Library/Gra, jeżeli tak to chyba zostaje już tylko jedna opcja, sprawdź czy nie masz przypadkiem TV ze slotem CI+? Bo wtedy trzeba to trochę inaczej zrobić.
Gdy odpalam SamyGo to obraz robi sie czarny i wraca do menu czego to wina ?
Tak ma być, tylko mógłbyś sprecyzować co dokładnie chcesz uruchomić.