A byl zgodny ? Obiecywali IPLA, obiecywali TVn i inne a skonczylo sie na niczym.
==============Odpowiedź z Samsunga:
"Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Obecnie usługa youtube nie działa prawidłowo. Trwają prace nad nową wersją oprogramowania dla poprawienia działania usługi. Sugeruje co pewien czas sprawdzać na stronie New URL, w zakładce „Wsparcie”, dział „Centrum pobierania”, czy jest dostępna nowa wersja.
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania."
to nie ma żadnego znaczenia, uruchominienie FTPa nie spowodowało zablokowania Internet@TV
Cześć, a działa ci normalnie?Podejrzewam że jednak ma. Kilka dni temu użyłem FTP i po tym fakcie "usługa nieobsługiwana".
Wyłączyłem TV, wyjąłem kabel internetowy,włączyłem TV, uruchomiłem internet@TV, po chwili anulowałem i podpiąłem kabel. Internet działa.
Czyli to był zbieg okoliczności, czy musze coś odinstalować lub coś innego. Obecnie dalej nie dział bez odpięcia kabla i ponownego podłączenia.
ile $$$$$ ?
Raczej tak.Czyli czekamy na poprawę ?
W moim tv nadal nie działa czyżby Samsung olał starych klientów? Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat?Czyli czekamy na poprawę ?
Samsung olał nas już dwa lata temu.W moim tv nadal nie działa czyżby Samsung olał starych klientów? Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat?
Witam
Czy mógłby ktoś udzielić informacji na temat najnowszego softu do tego modelu.
Samsung olał nas już dwa lata temu.
Żadna z aktualizacji nie wprowadza ulepszeń, a nawet utrudnia życie ludziom korzystającym z aplikacji SamyGo. Jeżeli twój TV działa dobrze to nie kombinuj z aktualizacjami. Ja mam stary soft 2005 i działa bez zarzutów.
Działa Ci internet@ ?? bo ja też mam soft 2005 i "Usługa nieobsługiwana"