Ja uruchamiałem ten serwer i teraz mam problem z internetem - "usługa nieobsugiwana"A czy na TV uruchomiles serwer FTP poprzez SamyGO Control Center
Ja uruchamiałem ten serwer i teraz mam problem z internetem - "usługa nieobsugiwana"
Prośba o poradę jak z tego wybrnąć.
Ps. Jak wyjmę kabel sieciowy to się uruchamia, a jak uruchamiam z podłączonym to blok.
PLEASE.
A byl zgodny ? Obiecywali IPLA, obiecywali TVn i inne a skonczylo sie na niczym.
==============Odpowiedź z Samsunga:
"Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Obecnie usługa youtube nie działa prawidłowo. Trwają prace nad nową wersją oprogramowania dla poprawienia działania usługi. Sugeruje co pewien czas sprawdzać na stronie New URL, w zakładce „Wsparcie”, dział „Centrum pobierania”, czy jest dostępna nowa wersja.
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania."
to nie ma żadnego znaczenia, uruchominienie FTPa nie spowodowało zablokowania Internet@TV
Cześć, a działa ci normalnie?Podejrzewam że jednak ma. Kilka dni temu użyłem FTP i po tym fakcie "usługa nieobsługiwana".
Wyłączyłem TV, wyjąłem kabel internetowy,włączyłem TV, uruchomiłem internet@TV, po chwili anulowałem i podpiąłem kabel. Internet działa.
Czyli to był zbieg okoliczności, czy musze coś odinstalować lub coś innego. Obecnie dalej nie dział bez odpięcia kabla i ponownego podłączenia.
ile $$$$$ ?
Raczej tak.Czyli czekamy na poprawę ?
W moim tv nadal nie działa czyżby Samsung olał starych klientów? Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat?Czyli czekamy na poprawę ?