u mnie też nie działa "usługa nieobsługiwana"witam, chciałem zapytać czy działa Wam internet w TV u mnie od dwóch dni wyświetla usługa niedostępna...
u mnie tez nie dziala internet na b 650,ale pokombinowalem i znalazlem rozwiazanie zeby dzialal, odlaczm kabel internetu od tv, na tv wyswietla sie ..laczenie,, start .. wlaczam kabel internetowy do tv ...i dziala wszystko. Jesli pomoglem to OK.
Kolego, fajnie by było gdyby Twój sposób się sprawdzał, ale niestety tak nie jest... To nie działa
spruboj jeszcze raz powinno na 100% hulac, moze cos nie tak robisz, odlacz kabel od internetu i wlacz tv niech sie wgra, nie wylaczaj tv, tylko przycisnij klawisz na pilocie internet, i powinno hulac. no i
spruboj jeszcze raz powinno na 100% hulac, moze cos nie tak robisz, odlacz kabel od internetu i wlacz tv niech sie wgra, nie wylaczaj tv, tylko przycisnij klawisz na pilocie internet, i powinno hulac.
Ja uruchamiałem ten serwer i teraz mam problem z internetem - "usługa nieobsugiwana"A czy na TV uruchomiles serwer FTP poprzez SamyGO Control Center
Ja uruchamiałem ten serwer i teraz mam problem z internetem - "usługa nieobsugiwana"
Prośba o poradę jak z tego wybrnąć.
Ps. Jak wyjmę kabel sieciowy to się uruchamia, a jak uruchamiam z podłączonym to blok.
PLEASE.