P.S. jak sie bedziesz rzucał to ci fotke wrzuce. zreszta zaraz to zrobie i sie skonczy niedowierzanie
przed kliknieciem INFO
Samsung – Pokazywarka.pl
po kliknieciu INFO
Samsung 2 – Pokazywarka.pl
a teraz przepros
Po pierwsze wcześniej nie napisałeś dokładnie jak wygląda twój problem, jak ktoś pisze że nie czyta mu mkv, to zazwyczaj oznacza, tak jak pisałem wcześniej, że Media Play musi być w trybie podstawowym i dodatkowo na dysku powinien się znajdować przynajmniej jeden plik avi. Po drugie nie powinieneś wmawiać innym użytkownikom tego TV że tak jest, bo ewidentnie twój problem jest wyjątkiem i wiedziałbyś to gdybyś przeczytał ten temat.
Jest mi niezmiernie przykro, że nie potrafisz sobie z tym poradzić, może aktualizacja fw do wersji 2005 pomoże, mój aktualnie na tej wersji śmiga, ale na oryginalnym fw też wszystkie filmy działały.
O dyskach też coś tam napisałeś, ale nie dokładnie, bo nie wiemy jaki to masz stary dysk, domyślam się tylko że 2,5 cala, bo pisałeś o rozgałęźniku. Ja mam 5-cio letniego seageta 320Gb włożonego do dokupionej obudowy i działa, do tej samej obudowy wkładałem 10-cio letniego maxtora 40Gb i też ruszył, w drugiej obudowie mam dwu letniego maxtora 500Gb sata/usb i też bez żadnych problemów, kilka 2,5 calowych WD też się przewinęło.
PS. Na przyszłość radzę korzystać z opcji EDYTUJ na takie elaboraty