czy działa u was Internet TV i widgety bo ja oraz kolega z innej dzielnicy nie mamy i ciągle info o zakłóceniach w sieci się pojawia ( od ok tygodnia) dodatkowo jest problem aby ściągnąć aktualizacje z serwera Samsung-a
Czyli masz problem z siecią a nie z TV.
z siecią Samsunga konkretnie bo domowa jest ok ( to samo u kolegi a jesteśmy w innych sieciach i u innych providerów) a widgetów brak (tylko dostęp do ustawień i informacji o zakłóceniach)
Nie dziwię się, że jeszcze kolega nie odpowiedział. Bo sprawa nie jest prosta do opisania w sposób czytelny dla wszystkich. Ja przed chwilą sprawdziłem metodę, którą zapewne wykorzystał interaktiv do automatycznego uruchamiania PVR. Jest to metoda oparta na programie gdb i opisana tu:...jak zrobiłeś, żeby PVR startował razem z włączeniem TV?
Też byśmy tak chcieli...
...jest 8 gadżetów...
pewnie są to: UstawieniaA ja mam 7: Pogoda, Finanse, Picasa, Repertuar Kin, Twitter, Wiadomosci i Youtube.
Jaki masz 8 ?...jest 8 gadżetów...
http://www.przeklej.pl/plik/t-chl7deuc-2004-1-rar-0010or1fgaghszukam softu T-CHL7DEUC 2004.1 do le32b650
no bo co innego może być przyczyną
ze jak wejdę w DLNA po uruchomieniu samyo zamiast pojawić się katalog z nazwą urządzenia DLNA pojawia się klasyfikacja i się muli tv dla tego chce na nowo soft wgrać tylko w sieci nie mogę znaleźć
szukam softu T-CHL7DEUC 2004.1 do le32b650
no bo co innego może być przyczyną
ze jak wejdę w DLNA po uruchomieniu samyo zamiast pojawić się katalog z nazwą urządzenia DLNA pojawia się klasyfikacja i się muli tv dla tego chce na nowo soft wgrać tylko w sieci nie mogę znaleźć
ImTOO MPEG Encoder Ultimate 5.1.37.0120
spróbuj tego programu
Z tego co odpisał mi jeden z głównych autorów tej metody (z użyciem GDB), trwają prace nad jej udoskonaleniem i uproszczeniem, więc może za jakiś czas będzie to przyswajalne dla każdego. Może także doczekamy się jakiegoś opisu na Wiki. Poczekajmy....dzięki Ci SAM650 za wyczerpującą odpowiedź, rzeczywiście, "pestka".
Dla mnie niestety poza zasięgiem. Ale cieszy i to, że inni są na tyle mądrzy, że potrafią robić takie rzeczy...