Witam , ja z innej beczki pytanie , możecie polecic jakies ciekawe glosniki 2.0 lub 2.1 do B650 ?
Polecam Infosoft Mikrolab seria Solo.
Ostatnia edycja:
Witam , ja z innej beczki pytanie , możecie polecic jakies ciekawe glosniki 2.0 lub 2.1 do B650 ?
z siecią Samsunga konkretnie bo domowa jest ok ( to samo u kolegi a jesteśmy w innych sieciach i u innych providerów) a widgetów brak (tylko dostęp do ustawień i informacji o zakłóceniach)
PS: Jakbym przeoczył coś ciekawego, któryś z opisów wydawałby się wam zbyt krótki, czy znaleźliście błąd na stronie - piszcie na PM.
Pozdrawiam
moras86
Zapisywanie konfiguracji (np. klawiszów joysticka, opcji dźwięku) u mnie działa, ale nie ma w niej ścieżki do programów (gier). Tym "dziwnym" katalogiem powinien być podkatalog "files", do którego można powrzucać gry. Nie ma obaw o wolne miejsce, bo gry do Atari XL zajmują tylko od kilku do kilkudziesięciu KB. Zmieści się bardzo dużo. Można też zrezygnować z kopiowania emulatora do pamięci wewnętrznej i uruchamiać go zawsze z pendrive.ATARI800 [...]
Nie mozna za to zapisac ustawien emulatora co powoduje ze po kazdym uruchomieniu emulatora wybor plikow zaczyna sie w "dziwnym" katalogu w pamieci TV.
to jest tylko i wyłącznie problem z IP ( wcześniej miałem 80.xxxxxxx a teraz 109.xxxxxx) dodatkowo muszę z linków do pobierania aktualizacji ze strony Samsunga wycinać org. bo inaczej wywali mi błąd strony , identyczny problem znalazłem w sieci i też dotyczył IP 109.xxxx, na razie zmieniłem lokalizcje TV na UK i wedgety są , provider nad tym pracuje i być może przywróci mi stare IPTo nie problem w IP. Ustaw właściwy język i kraj i bedzie OK.
POCZYTAJ FORUM. Było wiele razy.
nie NTFS a FAT32.
Oczywiście, że TV czyta NTFS i tak było od zawsze!Tutaj na forum piszecie że nasz TV nie widzi penów z formatowanych w NTFS. W związku że plik jest większy niż 4GB musiałem użyć formatu NTFS. Okazało się że TV bez problemu wszystko z tego pena czyta.
To chyba kolego źle przeczytałeś, może powinieneś zacząć od początkuTutaj na forum piszecie że nasz TV nie widzi penów z formatowanych w NTFS.
podłącz kabel i jazda
hmm, a da się jakoś przez ethernet?