Jeszcze jedna informacja.
W związku z tym, że widżety Internet@TV dla naszych TV tworzone są przez dostawców niezależnych od firmy Samsung postanowiłem napisać maila do twórców serwisu Ipla, który jako aplikacja dostępna jest na różne systemy (Windows, Mac, Linux) i platformy sprzętowe (iPhone), czy planują stworzenie widżetu dla TV Samsung. Oto jaką dostałem odpowiedź:
Czas pokaże, czy coś z tego wyjdzie, gdyż przydała by się jakiś widżet z VOD.Kod:Dziękuję za list. W chwili obecnej nie mogę zdradzać szczegółów ale nasza firma pracuje nad rozwojem i dostosowaniem Ipla do kolejnych platform. Proszę spodziewać się produktów na kolejne platformy jeszcze w pierwszej połowie tego roku.
Jak myślicie do kogo można by jeszcze napisać z prośbą o stworzenie widżetów, w końcu posiadamy jeden z najpopularniejszych w Polsce modeli TV i dla serwisów internetowych (takich jak Gazeta.pl) byłaby to duża reklama i prestiż. Na razie przychodzi mi do głowy jedynie Allegro
proponuje wp, onet coś takiego by można było poczte sprawdzic hehe:hmm::hmm::hmm: