Pik$el napisał:Bo z przejściówką nie działa. Ja do jednego wejścia USB podpiełem klawiaturkę, a do drugiego myszkę - oba urządzenia w ver. USB bez przejściówek. Wszystko pięknie śmiga. Tylko w takim przypadku mam problem, bo nie mam wolnego portu USB coby odpalać Offica Portable z pendrive. Jeszcze tylko zapodam pakiet nowych codeck'ów - np. K Lite Codeck Mega Pack coby więcej formatów filmów mój TV odtwarzał i jakiegoś klienta poczty. Jak to ruszy to wywalam mojego kompa - po co mi on. A w gerki i tak nie mam czasu grać...![]()
Śmiejcie się, śmiejcie. Aż w pewnej chwili okaże się, że to wszystko stanie się możliwe. Ci, którzy wgryźli się w system naszego odbiornika zapewne już wiedzą, że uruchomienie przeglądarki prędzej czy później się uda. Może niekoniecznie będzie to Opera, raczej nie Firefox, a już na pewno nie MSIE, ale na tych 3 przeglądarkach świat się nie kończy. Z kodekami jestem bardziej sceptyczny, ale kto wie.
A co do braku gniazd USB, to rozwiązanie jest banalne: hub USB. Sprawdzone, że działa.