Horhe Ortega
New member
0% overscanu(po HDMI) gwarantuje właśnie tylko ten tryb(dopasuj-Screen Fit).Warto otrzymać 1:1 pixel mapping!
Ostatnia edycja:
zuto napisał:no właśnie... bo od wczoraj próbuje i sam Firefox to nawet i działa, ale mam problem z gestami myszy... nie działają... nie mam gdzie myszy podpiąć.
---
edit.
znalazłem przejściówkę i podpiąłem pod USB... jednak dalej nie działa...
jinikao napisał:Witam, pod koniec miesiaca mam zamiar kupić jakiś dysk zew. do tv le46b651, dotychczas korzystalem z pendriva kingston 8GB ale mi sie spalil i postanowilem teraz ten dysk kupic, jaki polecacie?? nie musi byc bardzo pojemny 160 GB wystarczy jednak nie ma to znaczenia moze byc takze 500 GB, Chodzi o to zeby tv go czytal bez problemu.
46b750 3x taksebul napisał:A czy B750 ma też 1 gb pamieci , obsluguje mkv i ma wejscia usb ?
bila napisał:Panowie, mam pytanie.
Czy rozmywanie krawędzi obiektów w trakcie ich ruchu to sprawa normalna, czy kwalifikuje się na wizytę w serwisie?
Sytuacja taka zdarza się czasami i nie mogę jej zlikwidować poprzez ustawienia tv. Troche to denerwuje.
Proszę o wskazówki.
bila napisał:Panowie, mam pytanie.
Czy rozmywanie krawędzi obiektów w trakcie ich ruchu to sprawa normalna, czy kwalifikuje się na wizytę w serwisie?
Sytuacja taka zdarza się czasami i nie mogę jej zlikwidować poprzez ustawienia tv. Troche to denerwuje.
Proszę o wskazówki.
ryki67 napisał:Opera napewno nie pójdzie zbyt rozbudowana,
ale u siebie FIREFOX-a odpaliłem bez problemów
piszecie o CYFRZE, POLSACIE, JEDNEMU HBO chodzi innemu CANAL+
trzeci chwali się co ma na N-ce
Pryk99 napisał:Witam, tu masz racię sorry! no ale pochwal się i ty jak odpaliłeś FIREFOX-a no chyba po jest to forum aby również z TV Samsung mieć jak najwięcej przyjemności, ale może się mylę i tylko do chwalenia się. No podobno jeden z uczestników tego forum odpalił Operę, ale prawdopodobnie pomylił forum. Ja też mogę napisać, np. odpaliłem IE. Outlooki tym podobne i co tym wnoszę nowego na to forum?
NIC. Bo jak narazie to się tylko pochwaliłeś. No chyba, że jest to słodką twoja tajemnicą.
a ja według Ciebie biadolę o pierdołach! bo po to są Google. No może ponownie się mylę i już zamieściłeś na Google opis albo ja żle szukam w takim przypadku ponownie sorry.
Pozdrawiam