Miałem Ci wysłać na priv, żeby nie robić obciachu ale ... że jesteś przemądrzały....
allen napisał:
Ze 120 stron tematu przeczytałem w przeciągu dwóch tygodni około 80 więc nie wmawiaj mi ...
.. wiec nie pie**ol głupot bo na 9tej stronie Qurczaq80 udzielił odpowiedzi czy czytane są pliki mkv o dużym rozmiarze.
Nawet nie pisz, że zajęło Ci to 2 tygodnie bo WSTYD, to się czyta 2-4 godziny ale Ty przecież nie będziesz tracił czasu na szukanie, nie? Zadasz pytanie jak wielu innych - a reszta będzie to musiała "przeglądać" tracąc czas - reszta czyli SETKI innych użytkowników, Panie Egoisto.
allen napisał:
Nie wiem czym się różni jedno od drugiego ..... <ciach> WOW, przepraszam szefie, że uraziłem nie nazywając, rzeczy po imieniu, następnym razem powinienem ...
Powinieneś znać minimum terminologii jak chcesz się o coś pytać na poziomie. Oraz znać język polski albo cofnąć się do szkoły.
allen napisał:
Od zadawania pytań i odpowiedzi jest to forum więc mogę pytać o co tylko chcę.
Pomyłka - forum służy do DYSKUSJI na konkretny temat. Mogą Ci udzielić odpowiedzi ale nie muszą bo to nie HELPDESK.
Niestety nie wyobrażaj sobie, że "fachowcy" od TV/komputerów siedzą tu dla Ciebie i specjalnie czekają na Twoje pytania... odpowiedzą Ci jak będą mieli chwilę czasu i ochotę. NIC od nich nie OCZEKUJESZ bo im np. nie płacisz. Więc doceń to, że chcą Ci pomóc i postaraj się o minimum dobrej woli, żeby Twoje pytania były dobrze zrozumiane i nie brzmiały arogancko.
PS: Chłopa szukaj u siebie w rodzinie.