Jest na stronie Samsunga. Wydaje się okrojony z pewnych funkcji np. dostępu do internetumisiak44 napisał:czym sie rózni 40b620 od 37b650 gdyz mam okazje kupienia tego pierwszego w cenie ok 3000 zł. Prosze o opinie ?
Jest na stronie Samsunga. Wydaje się okrojony z pewnych funkcji np. dostępu do internetumisiak44 napisał:czym sie rózni 40b620 od 37b650 gdyz mam okazje kupienia tego pierwszego w cenie ok 3000 zł. Prosze o opinie ?
Stentor napisał:Jest na stronie Samsunga. Wydaje się okrojony z pewnych funkcji np. dostępu do internetu
dador napisał:Mylisz pojęcia. Skrętka to po prostu kabel UTP używany do sieci logicznej tzw. komputerowej. Kabel skrosowany to ten sam kabel, tylko ma pozamienianą kolejność kabelków, czyli 1 z 3 i 2 z 6.
biglyk napisał:Mam pytanko jestem od tygodnia szczęśliwym posiadaczem Le46B650. I mam pewien problem może ktoś się z tym spotkał. Mianowicie filmy z HDD czy z serwera czyta pięknie wszystko odtwarza bez zarzutu, ale zupełnie nie radzi sobie z napisami. Napisy wyświetlane są z opóźnieniem, a po zmianie czasu napisów w opcjach tools nic to nie daje (i tak opóźnienie zostają tak jakby funkcja nie działała). Czy ktoś się z tym spotkał?
Zaznaczam że dzieje mi się tak z 75% napisów do Divxów.
podłącz dysk i sprawdź :hmm:allen napisał:Witam jestem posiadaczem 32 calowego b650 i mam pytanie. Czy da się oglądać z dysku zewnętrznego np. Western Digital WDME1600TE filmy w formacie .mkv o pojemności np 15 GB, czy też nie?
to nie zależy od wielkości pliku tylko od kodowania - np. nie czyta plików w formacie DV zrzucanych z kamery mimo tego, że pliki mają rozszerzenie .AVIallen napisał:Witam jestem posiadaczem 32 calowego b650 i mam pytanie. Czy da się oglądać z dysku zewnętrznego np. Western Digital WDME1600TE filmy w formacie .mkv o pojemności np 15 GB, czy też nie?
lolekanabolek napisał:podłącz dysk i sprawdź :hmm:
allen napisał:Dobre. Dysk najpierw trzeba kupić, i jeśli mam go specjalnie kupować po to tylko by się później okazało, że mi filmy tną to dziękuję bardzo. Oglądałem film w .mkv z odtwarzacza .mp3 podłączonego pod usb a ściślej ostatnie 2 odcinki lostów w wysokiej rozdzielczości(jakoś 1,5GB) i wyglądało to naprawdę fajnie. I dlatego też, zastanawiam się nad zakupem tego dysku bym mógł sobie jakiś filmik w w wysokiej rozdzielczości z rozszerzeniem .mkv oglądać.
A co do kodowania to nie znam się na tym, oczekuje odpowiedzi czy filmy, które moge sobie pościagać z neta, a mają kilkanaście GB jeden będą mi chodzić płynnie z tego dysku podłączonego pod USB.
Sprawdzalem roznie kable, efekt jest taki sam za kazdym razem :/misiak44 napisał:może cos masz z kablem ? sprobuj inny