Nie przejmuję się jeszcze kilka dni i dostanę nowy model bo nie mogą sprowadzić części do naprawy.brun napisał:kurczak nie przejmuj się samsungi tak mają![]()
maxxl napisał:Cena 40b650 w Saturnie Magnolia we Wro: 3600 zł. Przy okazji - 46b6000 mają za 6556 zł.
mcold napisał:Niestety nie wyświetla. Z ciekawości poszukałem po necie i chyba nie ma (takiego który poprawnie działa z Samsungiem) serwera uPNP który wyświetla napisy z pliku (na pewno nie ma freeware'owego). Kilka komercyjnych probuje na ślepo szukać napisów zgodnych z nazwą pliku filmu, ale tylko w formacie .srt .
kwasior21 napisał:Witam serdecznie. Podpialem dekoder polsatu hd samsunga do tv lcd 37B650. Chcialem zobaczyc jak ten tv sprawuje sie w stacjach hd. Wlaczam sobie discoveryHD, MtvHd, patrze a tu maxymalna rozdzielczosc danego kanalu 720x576 50Hz. Moglby mi ktos wyjasnic czy polsat nadaje w takiej rozdzialce czy to moze byc wina mojego kabla hdmi ( jakis noname).
Pozdro.
slawek1946 napisał:Ustawienia dekodera
kwasior21 napisał:Nie moge tego znalesc. Moliwe aby nie byl takiej opcji?
Pozdro
slawek1946 napisał:Do zmiany rozdzielczości są dwa przyciski: VIDEO OUTPUT i RESOLUTION.
kwasior21 napisał:Heh jak moglem tego nie zauwazyc ... szkoda slow ..![]()
A wiesz moze jak zmienic aby rozdzielczosc full hd byla w wiekszej wartosci niz 50hz?
Pozdro.
MIRO-GN napisał:JAK WYŁĄCZYĆ DŹWIĘK (MELODIE) KTÓRA się pojawia podczas wyłączania i włączaniu TV, w którym miejscu jest to w menu
yarodilah napisał:Witam, mam pytanko czy w Samsungu LE37B650 można przewijać utwory mp3 ? A drugie pytanie to: czy da się w jakiś sposób usunąć ten przesuwający się znaczek skreślonego głośnika po wciśnięciu przycisku mute ?:hmm:
i jeszcze jedno: czy mogę w jakiś sposób powiększyć rozmiar wyświetlanych napisów w divixach, bo największy rozmiar jaki oferuje tv mnie nie zadawala.....po prostu niedowidzę a lornetki drogie
![]()
slawek1946 napisał:Wszystko (obecnie) = NIE, ale może kolejna zmiana oprogramowania coś zmieni ???