arkadiuszdworza
New member
Pisałem wcześniej, że nie można jednocześnie ustawić cyfrowych kanałów naziemnych TVP i Polsat/TVN. Jednak po zmianie kraju (telewizja cyfrowa) na "Irlandia" telewizor wystroił je wszystkie.
szymuR napisał:W końcu stałem się posiadaczem tego cudeńka Ale nie chce wyszukać mi wszystkich kanałów tylko TVP1, Polsat, TVP2 i TVP3, a nie wyszukuje TVN wie ktoś dlaczego tak jest? Kraj ustawiony na Inne i na Irlandia Proszę o pomoc , jak znaleźć TVN
hehe, miałem ten sam problemMiChalSzy napisał:a teraz coś z innej beczki. Wczoraj zrobiłem upgrade firmware'u. Wszystkie ustawienia oczywiście się wyczyściły. Ustawiłem Kraj na "inne" tak jak poprzednio, jednak zamiast youtube teraz mam yahoo. Widziałem w poprzednich postach, że nie tylko ja mam ten problem. Czy komuś udało się powrócić do youtube? Jeżeli tak to jak? Jakieś propozycje?
lelus1 napisał:Szanowni uczestnicy niniejszego forum.
Mam pytanie dotyczące różnicy pomiędzy Samsungiem LA40B651 a Samsungiem LA40B653. Na stronie producenta nie znalazłem opisu i zdjęć serii 651, natomiast jeżeli przyjrzeć się zdjęciom zamieszczonym na stronach sklepów wyszukanych przy pomocy porównywarki cenowej, to wydaje się, że zewnętrznie nie ma różnicy. Co to za dziwo ten 651, może ktoś coś wie na ten temat.
MiChalSzy napisał:...Za te problemy odpowiada jednak chyba DS207+. Produkty Synology wspierają narazie tylko UPnP, natomiast DLNA ma być wspierane w drugiej połowie roku. Napisów nie wyświetla a próbowałem w różnych formatach. Te same napisy gdy film oglądam z usb są wyświetlane..
...
lelus1 napisał:Szanowni uczestnicy niniejszego forum.
Mam pytanie dotyczące różnicy pomiędzy Samsungiem LA40B651 a Samsungiem LA40B653. Na stronie producenta nie znalazłem opisu i zdjęć serii 651, natomiast jeżeli przyjrzeć się zdjęciom zamieszczonym na stronach sklepów wyszukanych przy pomocy porównywarki cenowej, to wydaje się, że zewnętrznie nie ma różnicy. Co to za dziwo ten 651, może ktoś coś wie na ten temat.
lelus1 napisał:Dla zainteresowanych tematem mam już chyba odpowiedź. Otóż od strony technicznej różnicy nie ma żadnej. Kolorystycznie te telewizory też się prawie nie różnią, jedynie usytuowanie przycisków na obudowie sterujących ich pracą jest inne. W modelu 651 są one umiejscowione pod ekranem na środku, a w 653 też na dole pod ekranem ale po prawej stronie (patrząc na wprost telewizora). Nie wiem jak jest z podświetlaniem przycisków bo na zdjęciach tego nie widać. Moje pytanie to pokłosie bałaganu lub braku staranności jaką można zaobserwować na stronach sklepów internetowych. Zarządzający tymi stronami mylą zdjęcia i np. różne modele firmują tą samą fotką. Przestrzegam przed tym potencjalnych kupujących. Najlepiej jednak jest się przejść do sklepu i obejrzeć interesujący nas model na własne oczy. Jeżeli ktoś wie jeszcze coś więcej w tej sprawie to proszę o podzielenie się swoją wiedzą.