cypis1 napisał:ponawiam swoje pytanie o jakość zwyczajnych programów TV (może być sygnał cyfrowy) w tym telewizorze. Wczoraj dowiedziałem się tutaj, że można spokojnie oglądać z 3 metrów - tyle, że z 3 metrów to bez większego szaleństwa i dreszczy obrzydzenia można oglądać każdy telewizor 37-40", nawet słabiutki. Dlatego pytam jeszcze raz: jak samsung z serii b650 spisuje się z sygnałem SD... Chyba ktoś z was ogląda na tym telewizorze telewizję - czy wszyscy tylko gracie i szukacie input laga?
co do jakości obrazu to na razie mam analoga w UPC i wszystko zależy od programu i jakości nadawanego materiału, są np. filmy w TVN czy Polsacie które ogląda się prawie jak z DVD a są takie, że trudno z bliska na nie patrzeć, odkodowane programy cyfrowe tvp2 i tvp info nie powalają - obraz jest dość rozmyty natomiast teksty lub inne znaki graficzne są dużo wyraźniejsze, z bliska jednak nie wygląda to za dobrze ale czego oczekiwać od takiej rozdzielczości
jednak nie do końca rozumiem po co kupować 40 calowy telewizor skoro chce się oglądać telewizję z odległości 1 metra