samsung 656 prosze o porade
witam wszystkich na forum.Stalem sie dzisiaj posiadaczem samsunga 656 , zastanawialem sie nad modelem 650 ale w pewnym sklepie w moim miescie byla spora promocja na 656 , wiec go zakupilem .Telewizor zostal podlaczony w sklepie, sprzedawca wprowadzil na szybko ustawienia podstawowe , okazalo sie ze wszystko jest super tak jak sobie wyobrazalem.Po podlaczeniu telewizora w domu , pojawily sie pewne niejasnosci a mianowicie , chcac tak jak w instrukcji pisze sprawdzic czy mam tryb sklepowy czy domowy , wcisnalem przycisk glosnosci na panelu sterowania telewizora A NAstepnie przytrzymuje przycisk menu i zamiast trybu wyboru ustawien , wyswietla mi sie raz tryb demo a raz dryb standard , nastepnym problemem jest ustawienie automatyczne programow , mam podlaczona telewizje analogowa , po wejsciu w menu i wyborze opcji kanal nie mam wyswietlonego tego trybu (w ksiazce serwisowej jest on dokladnie pokazany na rysunku),nastepnym problemem jest mocniej podswietlony lewy gorny rog ekranu , w sklepie nie zauwazylem tego , nawet jestem pewny ze nie bylo tego problemu , w domu jednak sie pojawil , jestem laikiem w tych sprawach wiec bardzo prosze was o pomoc .Wiem iz ten post nadaje sie pod temat samsunga 656 ale tam mi nikt nie udzielil jeszcze odpowiedzi , zona prosi mnie zebym ustawil jej programy , moze wy cos wiecie na temat ustawien automatycznych ktorych u mnie nie ma ta sprawa najbardziej mnie interesuje