Flac Player? A to komuś zadziałało?!Dzień dobry wszystkim .Wiem,że jest to gdzieś na forum ale nie chcę spędzić pół dnia na szukaniu.Chciałbym prosić o instrukcję,jak wgrać flac player do le46b650
Flac Player? A to komuś zadziałało?!
A potem uruchamiamy z content library z folderu gry.Tu widzę bardzo przydatne aplikację ale instrukcji nie widzę.Może inaczej.Kopiujemy aplikację na pendrajwa-potem wgrywamy do pamięci tv-a potem uruchamiamy-z i tu nie wiem.Bo są różne możliwości.![]()
Mam pytanie odnośnie 100 Hz, jakie oferuje nasz telewizor. Mianowicie, po podłączeniu dekodera przez HDMI i wybierając pozycję info na pilocie, mam informację, którą przedstawiłem na poniższym obrazku. O co chodzi? Mam w ustawieniach obrazu włączoną obsługę 100 Hz. To normalne?
Super w takim razie. Dzięki wielkie!
A na jaką pozycję ustawić tryb 100 Hz? Oglądam głównie mecze, filmy i wiadomości. Nie chcę co chwila przestawiać.[/QUOTE
Ja mam ustawiony na płynny i jest git.![]()
Tak normalne, to jest informacja o sygnale wejściowym. Ten telewizor nie ma 100Hz odświeżania, tylko sztucznie podbija jakość obrazu żeby wyglądało jak 100Hz.Mam pytanie odnośnie 100 Hz, jakie oferuje nasz telewizor. Mianowicie, po podłączeniu dekodera przez HDMI i wybierając pozycję info na pilocie, mam informację, którą przedstawiłem na poniższym obrazku. O co chodzi? Mam w ustawieniach obrazu włączoną obsługę 100 Hz. To normalne?
Nie, tylko z naziemnej telewizji cyfrowej i cyfrowej kablówki przez złącze CI.Można nagrać obraz TV na dysk przenośny?
Wiem, że da się nagrywać kanały, ale czy da się np. obraz z HDMI?
Tak normalne, to jest informacja o sygnale wejściowym. Ten telewizor nie ma 100Hz odświeżania, tylko sztucznie podbija jakość obrazu żeby wyglądało jak 100Hz.
Wałkowaliśmy to już z milion razy w tym wątku.
Nie, tylko z naziemnej telewizji cyfrowej i cyfrowej kablówki przez złącze CI.