Witam, miałem ten sam problem. Rozwiązanie okazało się trywialne. Należało przenieść na patyka zawartość katalogu "SAMYGO" tak aby ten katalog był w glównym katalogu patyka a nie "samygo extension pack 0.03".Witam wszystkich ,a zorientowanych w temacie proszę o radę. Problem tkwi w montowaniu samby z samygo extension pack 0.03.Zamiast samby montuje się za każdym razem UPNP serwer. Konto z hasłem założone,konto gościa aktywne, w pliku 04_04_samba.init dodany user i hasło (edytowany przez notepad++ , folder z mediami udostępniony (próbowałem zarówno prawy klawisz na folderze i udostepnianie jak równiez mapowanie dysku sieciowego) pendrive sformatowany na fat32 (zresztą próbowałem na dwóch) zapora wyłączona , program antivir również. W programie Share manager wyłaczony serwer, Próbowałem równiez z samygo extension packiem 0.02 (program bezpośrednio rozpakowywany na pena- tez lipa), Kasowanie zbednych plików powoduje brak montowania UPNP serwera jak i samby. Dodam tylko że raz się udało zamontowac sambę (chyba jakimś cudem )ale po zmianie folderu udostęnianego nie moge tego ponownie odtworzyć . Restart routera tez nie pomaga. CZy tylko ja mam takiego pecha? Pozostaje chyba tylko wymienic TV, kompa, i router a najlepiej użytkownika![]()
Pozdrawiam.