uwaga!!!!!!!!!!!!
A zapowiadała się taka piękna sobota.
Nowy firmware i wiadomość o wspólpracy Samsung z DTSem.
A tu same zniechęcające wiadomości.
uwaga!!!!!!!!!!!!
problem zgłosił tylko jeden użytkownik więc nie wiadomo czy tak faktycznie jest czy to zbieg okoliczności !A zapowiadała się taka piękna sobota.
Nowy firmware i wiadomość o wspólpracy Samsung z DTSem.
A tu same zniechęcające wiadomości.
Uwaga .Nowe oprogramowanie kasuje stare które jest w tv inie ma możliwości wyboru ani powrotu a poza tym aplikacje od samy go nie działają .
uwaga!!!!!!!!!!!!
Bardzo wątpie by dts poszedł w naszych telewizorkach tu nie rozchodzi sie tylko o same kodeki do tego chyba niezbedny jest procesor ktorego zapewne w naszych tv nie ma!!! :blagam:
Do strony startowej w NetSurf dodałem link w prawym górnym rogu prowadzący do strony z kilkoma wyszukiwarkami. Na głównej parę innych rzeczy pozmieniałem.moras86
ja zrobiłem sobie (gotowiec ze strony jednej firmy) jako startową ( mam w kompie na starcie)
taką wyszukiwarkę gdyż kompy to moja pasja HomePage: Google, ProLine
żeby nie dublować to albo dodaj ten link jako wyszukiwarka w sklepach komputerowych do twojej startowej albo poproszę o zrobienie działu komputery na twojej stronie i dla paru sklepów komputerowych wyszukiwarkę
niech będzie wszystko na twojej stornie bo bardzo mi się podoba
No to widzę, że Samsung stworzył soft zapobiegający modyfikacją przez osoby trzecie. Na forum SamyGO jest informacja o ograniczeniu możliwości menu serwisowego oraz usunięciu funkcji PRV odpowiedzialnej za zgrywanie strumieni wideo z DVB-T.
Testował ktoś, czy zmieniono coś z widżetami? Nowe modele mają mieć możliwość pobierania aplikacji, choć wątpie, czy dodadzą to dla serii B
nie działa na kompie ta wyszukiwarka na tv nie sprawdzałem ale pewnie też nie działa !Do strony startowej w NetSurf dodałem link w prawym górnym rogu prowadzący do strony z kilkoma wyszukiwarkami. Na głównej parę innych rzeczy pozmieniałem.
to jeszcze jedna ewentualność... pliku validinfo.txt nie podmieniaj pozostaw oryginalnyNiestety nie da się chyba tak przywrócić starego softu. Nawet nowa wersja nie chce się w ten sposób wgrać po raz kolejny. Wyświetla się informacja, że nie ma pliku z firmware.
nie działa na kompie ta wyszukiwarka na tv nie sprawdzałem ale pewnie też nie działa !
nie idzie kliknąć (pewnie brak hiperłącza)
No niestety, tak jak napisałem wcześniej nie działa. Nawet jeśli chcę wgrać ponownie ten sam soft w wersji 3000.