średnio pomaga a i obraz staje sie baaaardzo nieciekawy nawet z bluR
Witam,ustaw 100Hz Motion Plus na standardowe i koniecznie uwydatnianie krawedzi-WYLĄCZ,chyba taką opcje w tym TV masz? pozdr.
średnio pomaga a i obraz staje sie baaaardzo nieciekawy nawet z bluR
Czy ktos sie może orientuje jak wyglada sytuacja z wygaszaczem ekranu w tym modelu podczas odtwarzania np muzyki z dysku lub wiselink? Czy cos takiego jest w ogole możliwe? Komlpetnie nic nie moge zalezc na ten temat. Aktualna wersja oprogramowania 2009/09/30_002005
nie ma takiej opcji ;]
Tak się zastanawiam dlaczego B650 nie posiada takiej oczywistej opcji jak wygaszacz ekranu. W końcu tego rodzaju udogodnienia posiada mnóstwo mniej skomplikowanych i wiele tańszych sprzętów. Jestem niemile zdziwiony. Z tego właśnie powodu jak wymieniałem odtwarzacz DVD to wybrałem model z USB posiadający wygaszacz. Szlak mnie trafiał że by posłuchać coś w MP3 muszę patrzeć jak świeci się matryca TV. Inny interesujący poruszony ostatnio temat to napisy do filmów. Niby źle nie jest bo 3 rodzaje wielkości. ale tak naprawdę mało to wystarcza do komfortu oglądania (brak zmiany kolorów). Testowałem ostatnio HD player Ariva 110. Aż zagryzłem zęby z zazdrości jak zobaczyłem co można robić z napisami w tym modelu. Bardzo duża regulacja. Jeszcze inny wątek to wspomniany wcześniej tutorial do SamyGO. Jeśli ktoś się czuje dobrze w tym temacie to może by się pokusił o na pisanie w bardzo przystępny sposób "jak to się robi" krok po kroku.
a po co w ogole w TV player mp3?? nie ma w nim nawet sensownych glosnikow...
to tylko bajer marketingowy
a wbudowany player video uzywam do filmow z lektorem lub z napisami w obrazie![]()
po powieszeniu le40b650 na ścianie została mi nowa nie używana podstawa ,jeśli jesteś zainteresowany tburtan@wp.pl,Witam.
Czy mógłby ktoś zamieścić zdjęcia podstawy do 40" B650. Najbardziej interesuje mnie jak wygląda ten blok wkładany to TV.
Wczoraj w sklepie dostałem podstawę od innego modelu, gdy próbuję ja włożyć to brakuje z pół centymetra gdyż blokuje się na ścianie która jest zaokrąglona z boków, a blok podstawy w przekroju jest prostokątny.
Podejrzewam że dali mi podstawę od innego modelu.
Pozdrawiam
Witam,ustaw 100Hz Motion Plus na standardowe i koniecznie uwydatnianie krawedzi-WYLĄCZ,chyba taką opcje w tym TV masz? pozdr.
Tak robisz błąd.
Digital audio in to wejście sygnału cyfrowego, a nie analogowego.
Jeżeli masz kartę graficzną z hdmi, to najlepiej jak podłączysz dźwięk z karty muzycznej do grafiki i wtedy dźwięk i obraz puścisz kablem hdmi do tv. Na twoim miejscu jednak przemyślałbym podłączenie dźwięku do jakiegoś wzmacniacza, bo głośniki w tv grają fatalnie.Jak wiec moge podlaczyc komputer do tego telewizora? W ogole moge? Mam karte Sound Blaster Audigy ta chyba najprostsza.
Jak wiec moge podlaczyc komputer do tego telewizora? W ogole moge? Mam karte Sound Blaster Audigy ta chyba najprostsza.
Jak wiec moge podlaczyc komputer do tego telewizora? W ogole moge? Mam karte Sound Blaster Audigy ta chyba najprostsza.
ja to tez zauwazylem ale tylko na tvn i to na niektorych programach np w11 na wspolnej podczas szybliego ruchu postaci naprzyklad w czarnym plaszczu na tle jasnej sciany pojawia sie jakby taka biala otoczka podazajaca za postacią ale tak jak mowie tylko na tvnsorry, tam jest po prostu DVI audio in i tyle, w zandje konfiguracji nie chce mi to zadzialac.
No moras86, właśnie zrobiłeś dokładnie to o czym pisałem w poście #4341 z tym, że udostępniłeś stronę startową (wpisaną w plik OPTIONS) na swojej domenieGratulacje.
Ja swoją stronkę startową umieściłem na domowym serwerze NAS Synology.