allpl napisał:tak powinno byc
to normalne
allpl napisał:tak powinno byc
to normalne
jaki masz procesor? może to on nie wyrabia na max rozdzielczości?Domo19m napisał:Mam tylko jeden problem jak narazie :/ Tzn nie moge uporac sie z efektem lekkich przycinan obrazu w filmach (z blu-ray i jak i z dysku /.mkv/h.264/x264/ itd.) co jakis czas.
No te czekanie mnie wkurza, ja chcę kupić 46" 786 ale dać za tv 5900zl to z leksza sporo. Model 46" 656 jest o 1200zl tańszy. Dlatego moje pytanie czy różnica w jakości obrazu jest aż tak duża pomiędzy tymi modelami?? Chodzi mi głównie o filmy z kompa (również hd) oraz sygnał z satelity (np. cyfra, polsat).DAN PL napisał:a tak jeszcze troszkę muszę poczekać.
zoltar23 napisał:Ile kaski kosztował Was 46a786?
Chcę porównać ceny.
Podobno w hurtownii ACTION jest za 5750zl (hurt z vatem)
ADAM12116 napisał:wersje sprawdzisz w głównym menu w opcji aktualizacja a do pobrania to jest ten 1 plik kolejne 2 poniżej to instrukcje jak zainstalować
przypuszczałem ze 786 i 856 mają podobne menu :hmm:moze jednak nie hehe, w każdym razie w 856 jest opcja aktulazacja w głównym menu jak się w to wejdzie to można wybrać źródło aktualizacji USB itp, dokładnie znajduje się to w głównym menu dalej ustawienia - aktualizacja opr. i dalej wybór źródławalery napisał:Ciekawe gdzie to jest w LE40A786. Przeszukałem cale menu i nic nie znalazłem.
P.S. A ta aktualizacja to polskie litery w telegazecie. Jak masz a pewnie masz takowe to masz aktualną wersję.
nie wiem dlaczego nie chcieli Ci puscic sygnalu SD.ja mam Samsunga 786 , ktory na razie leci na SD z kablowki (zamierzam zmienic na n-tv) i nie mam zastrzezen,odbiera extra.pozdrawiamzukes napisał:Dużo czasu poświęcam na szukanie telewizora więc podzielę się moją uwagą dla pretendentów posiadania Samsunga. Otóż w trzech dużych sklaepach w Warszawie (Saturn, EuroAGD i jeszcze tam coś) gdy poprosiłem o puszczenie sygnału innego niż z prezentacji odmówiono mi. Uzasadnienie zawsze takie samo. Dystrybutor nie pozwala. Sygnał HD jaki leci na prezentacji będzie w Polsce popularny za 10 lat a teraz w Polsce mamy głównie SD. Zakładam że Szajsungi nie radzą sobie z SD dlatego sklepowcy nie chcą pokazywać. I to zdecydowałem że chyba powrócę do Sony lub Pionieera. Tak jak chcę to mi przełączają na SD i nie ma problemu