Taki sam TV tylko Cyfra+ mam przez HDMI bo na HD lepiej odbiera.wuder napisał:Panowie, zamówiłem dzisiaj N-kę. Jakim kablem najlepiej połączyć ją z Samsungiem LE 37 A656 ?? HDMI czy komponent ??
Pozdrawiam
pedro12 napisał:Posiadam Le40 656 z wbudowanym tunerem cyfrowym i od niedawna zauwazyłem że w miejsce TVP Sport wszedł kanał TVP HD ale ja mam tylko dżwięk a na ekranie komunikat"Rozdzielczość HD nie jest obsługiwana" bardzo proszę o pomoc w tej kwestii,może ktoś wie jak ten program odebrać.
A zaskocze cię,odbieram TVP1 TVP2 TVPReg i do niedawna TVPSport który szedł bez problemu i teraz w jego miejsce mam TVPHD którego nie odbieram.Marcinamsis napisał:Czy ja coś przegapiłem czy wyszły jakieś nowe 656 z DVB-T (mpeg4) :hmm:
Mam LE40A656 i on ma tylko mpeg2 a w Polsce tv cyfrowa jest nadawana w mpeg4 więc jakim ty cudem odbierasz jakiekolwiek programy ?? :hmm:
Muki napisał:Dzięki za odpowiedź. A próbował może ktoś zmierzyć jaki jest rzeczywisty pobór mocy tego tv, przy trybie auto, wyłączonym lub maksymalnym oszczędności energii?
apilek napisał:Tak próbowałem i zmierzyłem wszystko masz w nowym poście na stronie głównej narazie nie mogę Cię tam odesłać przez adres bo to świeży post,szukaj sam.