en_ki napisał:
Witam
Stoję przed wyborem kupna TV i próbuję wybrać pomiędzy Sony KDL40w4000 a Samsung LE40A656 (głównie pod Cyfra+, DVD)
Przeczytałem już wiele postów i mam jedno banalne pytanie do użytkowników TV seria A656.
Czy pomimo tych wszystkich wad są zadowoleni i czy stając jeszcze raz przed wyborem kupna TV dokonali by innego wyboru?
Witam,
Jako, że jestem nowy na HDforum chciałem się przywitać!
Mam samsunga 40a656 i chciałem się podzielić moimi doświadczeniami i spostrzeżeniami na temat w/w tv.
Telewizor kupiłem pod kątem konsoli do gier jaką jest nasza kochana ps3ka. Wiadomo kablówka też wchodzi w grę, ale ta jest niestety analogowa(mimo to obraz jest naprawdę dobry, no może za wyjątkiem kilku kanałów.) Udało mi się ściągnąć trailer filmu Iron Man na ps3 w wersji blue-ray i obraz był naprawdę oszałamiający
Używam go od około miesiąca i mogę śmiało stwierdzić, że nie zamieniałbym tego tv na inny. Ma kilka wad jak np.: rysująca się obudowa (powstałe rysy podczas czyszczenia - strasznie przyciąga kurz!), ale przecież nie kupujemy tv, aby oglądać jego ramę, która jest naprawdę znośna. W dzień wydaje się, jakby delikatnie świeciła, a tak naprawdę to tylko czerwony odcień - wiadomo rzecz gustu. Kolejna wadą jest to, że przyciski na obudowie nie są podświetlane i ciężko trafić bez oświetlenia, ale do nauczenia

Czy telewizor spełnił moje oczekiwania ?
Jak najbardziej.
Gry z konsoli wyglądają jeszcze lepiej! I ta płynność. Nie wierzcie tym, którzy twierdzą, że gry z konsolek czy to x360 czy ps3 się zacinają, skaczą i nie wiadomo co jeszcze, bo to jest nieprawdą.