Nie anulowali zamowienia za 10k? Jezeli sie udalo to gratulacje - swietny strzal!ja kupiłem 77 cali za 10k. Chwile po tym cena się zmieniła, ale dalej był błąd w zakupie na raty. Jeszcze przez prawie 2 dni wychodziło ok 16k.
Dzięki za cynk, też właśnie zamówiłem - udało mi się znaleźć te promocje. Godzinę wcześniej zamówiłem s95b w mediaexpert za 5k pln, oba z odbiorem osobistym w sklepach i teraz mam zagwozdkę na który finalnie się zdecydować… czy ten nowszy ale jednak nie flagowy s90c będzie lepszym wyborem od s95b?jak ktoś chce Samsunga 55 cali s90c w cenie 5739 w neonet niech użyje kodu xxxxxx (chętnym podam kod w prywatnej wiadomości, a jak sami chwilę pomyślą to nie będę musiał nic podawać), niestety nie wiem czy zrealizują zamówienie ale cena zacna. Proszę pisać jak się komuś uda za tyle kupić.
PS. Ja swojego s90c 55 cali zamówiłem, ciekaw jestem czy zrealizują zamówienie, liczę że jednak anulują ale kto wie. Ten kto nie ryzykuje nie pije szampana
Dzięki za tak obszerną odpowiedź. Każdy z tych tv mam mieć niby do odbioru w sobotę. Różnica w cenie to niemal 700zł (s95b kosztuje w media expert 5082zł a s90b 5739). Najbardziej oczywiście mi się podoba s95c ze względu na te kichy w oddzielnym pudełku - świetne rozwiązanie moim zdaniem. No ale dopłacać ~4K do trochę lepszej matrycy i tego pudełka to jednak zdecydowanie za dużo. Mówisz, że Twojego jeszcze nie wysłali, ja w nocy zamówiłem a rano przyszło mi na maila potwierdzenie zawarcia umowy i że wysyłka w 24h, ciekawe czy faktycznie się z tego wywiążą.mojego tv jeszcze nie wysłali, a w sklepie w Łodzi brak (i tak na bank anulują zamówienie, jak przyślą w tej cenie to zamieszczę tu zdjęcie). S90c będzie trochę lepszy.. nowszy tizen, nowszy soft itp. matryca podobno dokładnie ta sama co w s95b (zmiany jakieś mały być np usztywnienie panelu czy obudowy itp, po grubości ramek widać jakąś zmianę) ale konstrukcyjne i jakościowo miało podobno być lepiej niż u poprzedniku. Ja przy tej cenie zaryzykowałem bo nie chce mi się znowu jeździć po sklepach i testować tym bardziej że jakieś dużej różnicy między s90c i s95c nie dostrzegam i jak dla mnie nie warto dopłacać takiej kasy dla flagowca (jakby lg g33 mla kosztował 8/9k to bym nawet nie zastanawiał się i go kupił)
Akurat s90c w cenie 5739 zł jak dla mnie warty kupna, tym bardziej że s95b to jakieś 5100-5200 (oczywiście w me można dostać 10% na następne zakupy ~ 4500/4600 wyjdzie i szukać czegoś na siłę do kupna jak nic nie potrzeba itp). Z casbackiem s95b wychodził ~ 4200 więc słaba oferta, s95b rozważam do max 4000. (moje zdanie i opinia)
s90c to taki usprawniony s95b podobnie jak lg c31 do c21, dla jednych warty dopłaty, a dla drugich nie)
S95c można by było "łyknąć" jakby był max 1000 zł droższy od s90c, więcej nie warto dopłacać,
PS. w x-kom masz s90c + soundbar hw-q800b za 8239 i wydłużony czas dostawy, wychodzi pi razy drzwi soundbar 2100 i tv 6139 przyzwoita oferta.
Ok, dzięki za info, czekamyrano dostałem fakturę, a przed chwilą maila z zawarciem umowy na odległość. Status na stronie: wysłane do klienta.