Dzięki. A jaka byłaby różnica w jakość między tymi połączeniami? Jarwisz, orientujesz się? I czy sprawdzałeś "empirycznie"?jarwisz napisał:przez d-sub podłączysz na pewno i będzie OK
przez HDMI-DVI - powinieneś /Windows media center/ i tu bedzie nawet działał PiP
na próbę /nie wiem po co/ możesz w sklepie wypożyczyc na 1-2 godz i sam sprawdzisz
malinek napisał:Witam Wszystkich!
Czym roznia sie modele LE26R72B od 71 ??
Czy sa to jakies duze roznice czy kosmetyczne??
A tak wogole to co najlepiej kupic?
Samsung LE26R72B
Panasonic TX-26LX60P
Do 3500zl znajdziesz tego panasonica w 32 calach.malinek napisał:A moze cos innego? Cena do 3500 mnie interesuje
malinek napisał:Jeszcze jedna pytanko.Samsunga 71B moge miec za 3000(z drugiej strony dziwi mnie cena 72B, poniewaz razcej nie da sie taniej niz 3499 i te 500 za obudowe??)
Panasonica za 3500. Warto doplacac do Panasonica te 500??
TV jest dla rodzicow do sypialni, pewnie i tak w zyciu nie wykozystaja jego mozliwosci, ale jak kupowac to cos sensownego
Pozdrawiam i dziekuje za poprzednie odpowiedzi.
PS: LCD nie wiekszy niz 27 cali mnie interesuje
Fux napisał:Podaj link / adres gdzie 32 cali Samsung R71B moge wziasc za 3000zl. Przymierzam sie do jego kupna... A z tego co wiem miedzy 71B a 72B roznica to tylko inny dol obudowy...
Harry Lloyd napisał:A mógłby ktoś streścić czym się między sobą różnią modele z serii R? Np. R71B i R41B.
Paweldubiel napisał:oj chyba kolega przesadził z tymi 3000 tys. tez poluje na niego od dłuzszego czasu ale póki co cena nie schodzi poniżej 3500 i dlatego własnie zastanawiam się (jak chyba wszyscy którzy wydali w ostatnim czasie podobna kwote) nad Panasonicem TX32LX60E