cezy napisał:
Jak taka bieda u nas w Polsce to było zostać i wyciągać kraj z biedy w którym się nauczyłeś czytać i pisać a nie dorabiać Niemców czy Angoli Telewizorek jest super nie bzyczy(jedynie jak się przyłoży ucho) brat ma Panasonica TX-P50V10 bzyczy tak samo.
Powiem tak CEZY, miełem nie wdawać się w dyskusje bo pewnie masz 15 lat, bajke o wyciąganiu kraju z biedy zachowaj dla swoich dzieci i niech biedują całe życie, moje dziecko nie będzie!!!
Nie pracuje ani w Niemczech, ani w Angli, tylko w Holandii, za przyzwoite pieniądze, i w kraju gdzie jesteś szanowany za swoją prace!!!(nie wszędzie, ale w pracy gdzie mnie nie szanują jestem dwa dni "pierwszy i ostatni").
Masz racje nauczylem sie w Polsce pisać i czytać i dzięki temu wracam co 1-2m-ce do kraju i wydaje w dwa dni tyle pieniędzy co przeciętny Kowalski zarabia w dwa miesiące, nie chwale się tym, ale zrozum jedno, że to dzięki takim ludziom co wyjeżdzają za granice, zarabiają peniądze i wydają je w kraju, a jest ich około 2 miliony ten kraj jeszcze sie jakoś trzyma!!!.
Dzieki nam PKB kraju jest na minimalnym + a nie - 10%.Dzieki naszym wydanym pieniądzą wydawanym w skalepie, pani Kowalska ma wypłate( oczywiście nie tylko za nasze!!). Pomysl co by sie stalo w kraju jakby wrócilo 2 miliony Polaków z emigracji??, 2 mln bezrobotnych wiecej!!, brak dopływu gotówki z nikąd, tak bo kase jaką wydajemy w kraju, dla kraju jest z nikąd i jest jak błogosławieństwo!!.
Od wyciągania Kraju z biedy jest rząd który nic nie robi aby to zmienić, obecny jak i poprzednie, wierz mi pomagam wyciągnąć kraj z biedy o wiele bardziej niż bym był w tym kraju!!!, a głównie moje i 2 mln Polaków pieniądze!!!.
Prymityw z "Koziej Wulki" nigdy tego nie zrozumie. Przepraszam jeżeli kogoś obraziłem, ale denerwują mnie takie opinie o emigrantach zarobkowych. Wogóle temat rzeka, a to jest forum o Bzykaczu
.
Chciałbym zauważyć jedną rzecz, że tyle mówi sie o listopadowych wersjach TV, a w Polsce ich po prostu nie ma, wysprzedają wcześniejsze bzyczące wersje, dlatego pewnie tak tanio i wszystko leci do krajów takich jak Polska. Nikt jeszcze na forum nie pochwalil sie ze kupil z listopada.
Wracając do tematu jak telewizje sat wybrać, to na dzień dzisiejszy przy rewelacyjnej ofercie N, za 68 zeta chyba najllepsza z 3 proponowanych, nie ma sie co zastanawiać, brać N!!!!!!!!!!, chociazby dla tych 13 darmowych kanałów HD.
Do bzyczenia już sie przyzwyczilem, ale wezwe serwis po nowym roku, beda bardziej chetni do pracy niz w okresie przed i świątecznym, moze pojawia sie juz modele z listopada i uda sie wynegocjowac wymiane
, pozyjemy zobaczymy.