6499 zł to może za 58" ?Super,ze maja, ale nie super, ze maja takie kosmiczne ceny...6499 to prawie 2000zl drozej niz w najtanszych sklepach :/
6499 zł to może za 58" ?
Super,ze maja, ale nie super, ze maja takie kosmiczne ceny...6499 to prawie 2000zl drozej niz w najtanszych sklepach :/
tak , ale w tym poscie pisząc o cenie 6499 dodałeś link do aukcji allegro samsunga 58 calowego, stąd to małe zamieszanie. Od dzisiaj "czyszczą" magazyny w MM - może tam warto uderzyć ...
Gwoli scislosci, link byl w czesci cytowanej. A, ze temat sie odnosi wersji 50 calowej to niejako automatycznie to mialem na mysli...
Pytalem dzisiaj w EuroRTV AGD i sie dowiedzialem, ze maja 4 nowe sztuki w magazynie centralnym w Wawie. Jakby ktos chcial kupic to sie spieszcie![]()
W tych 4 sztukach zapewne jedna, która wyjechała ode mnie 2 dni temu![]()
Byłem wczoraj w Euro i sprzedawca poinformował mnie, że ludzie są już na tyle zdesperowani, że kupują tv z wystawy za cenę coś ponad 5300zł. Plazma, która chodzi codziennie po 10 h na wystawie od kilku miesięcy na fuul kontraście...
Nie dajmy się zwariować...
poczekal bys pare miechow i bys mial model c8000 3Djutro odbieram swoją 50 , ma być sprawdzona . jak ochłone to napiszę na co trafiłem
![]()
Proponujesz czekać na nową serię, która będzie pewnie 3x droższa jak bedzie wchodziła na rynek?poczekal bys pare miechow i bys mial model c8000 3Dale narwany traci dwa razy bedziesz mial :hihi
szczole w pokojy bzzzzzzz:bober: