No więc tak:
Odpakowałem TV z października 2009. Faktycznie wydaje on dodtkowe dźwięki. Kiedyś miałem Sony 29 cali CRT 29 FX66K i było podobnie. Buczenie jest słyszalne poniżej poziomu głośności 10 a przy 3 jet problem.
Teraz tak poziom buczenia zależy od rodzaju obrazu im wiećej białego tym głośniej, ale z drugiej strony wiele zależy od pomieszcenia i w ogóle rozchodzenia się dźwięku w pomieszeniu. Mam dekoder UPC HD, który buczy ze względu na dysk twardy i te poziomy dźwięku są dość podobne do TV więc nie wiem czy się będę bawił w wymienianie i sedrwis chyba, żę sytuacja bedzie na tyle ogólna ze serwis znajdzie patent nw naprawe bez wynoszenia sprzętu. Nie chce mi się go wymieniać z takiego powodu. Każda rozmowa w pomieszczeniu powoduje, żę buczenie jest niesłyszalne. To samo z głośnośćia powyżęj 10. Podejrzewm też że przełączanie na 5 głośników kina domowego też załątwi sprawę bo 2 tylnie zagłuszą cały hałas.
Ktośt tu pisał żę po jakimś czasie przestało mu buczeć niech się odezwie po jakim bo jestem ciekaw.