Pytanko do użytkowników tego sprzęta, jako że przymierzam się do tego kina.
Ogólnie: polecasz czy odpuścić?

Wystarcza toto do normalnego posłuchania mtv i mp3 i obejrzenia filmu z przyjemnym mruczeniem i małym masażykiem

, czy jednak brakuje głębi? lubię niskie tony

Głównie filmy, muzyka to tak tylko raczej rozrywkowa, rap przy posiadówie do piwka albo pracy przy laptopie - nie zależy mi na "poprawnym" stereo, przed którym będę siedział na fotelu i słuchał przez duże S, ale słuch mam raczej dobry i nie lubię "suchego" i płytkiego dźwięku.
Coś Cię irytuje? Coś się nie sprawdziło?
Słuchałem go w saturnie i brzmienie mi się podoba, detaliczność, czystość... Tylko basu nie ma zbytnio, ale trudno, żeby był na takiej powierzchni - nie stoi ten zestaw w sali odsłuchowej, ale na stoisku na środku całej hali...
Pomieszczenie około 30m (z aneksem kuchennym i "jadalnią" jako 1 pomieszczenie), zestaw stał by na mniej więcej połowie tej powierzchni: ponad 3,5m od tylnej ściany z kanapą do TV, głośniki przednie 2m od siebie (murek z tv o szerokości około 2m miedzy "salonem" a "kuchnią", tylne 4m od siebie przy ścianie) i w sumie tylko ten bas mi nie daje spokoju - czy wystarczy (no ale są też sąsiedzi za ścianą...)
Cały ten vertical surround działa w miarę w mieszkaniu, czy ściema?

Czy w trybie stereo sub gra? Czy trzeba zapodać ProLogicII?
Próbował ktoś podłączyć może turbodekoder n TV lub XBOX'a 360 do tego kina? jakieś kłopociki?
DZIĘKI!