Ależ możesz kupić sobie S6 Edge, co mi do tego, piszę jedynie, że wszystkie funkcje mam te same w tanim smarcie sprzed 3,5 roku i tyle.
Zdjęcia i tak robię aparatem, te z telefonu (8,1 Mpx 3264x2448 )
wrzucam czasem w tv i filmiki też nagrywa w HD 720p, więc po uj mi inny, wolę kupić kilka miśków do Domu Dziecka.
Przecież ja nie chce S6, pisałem dlaczego.
To Ty wywalasz ni z gruchy ni pietruchy:
"Eeeeeeeeeeeee tam, większości funkcji i tak nie używamy, a mieć, aby mieć i się pokazać...szkoda kasy ( nie małej) na takie gówna."
To ci odpowiedziałem, że nie o "szpanowanie" tu chodzi, a o codzienne czynności.
Masz to samo w swoim smarcie, super

Jednak ta fotka do mnie nie przemawia, a znając większość innych smartów z tamych lat, domyślam się, że nie będzie takiej jakości jak ta z obecnych, nie wspominając o komforcie użytkowania, tyle.
No i nie "my" używamy, a ew."Ty". Ja piszę o osobach którym przydają się te funkcje. Jak ktoś nie potrzebuje, to na grzyb mu smart? Zaraz się okaże, że druga bateria to "szpan", podkładka indukcyjna to "szpan", czy szybki, sprawnie działający tablet.
Również, uj mnie to obchodzi, że ktoś pstryka foty aparatem. My tu o smartach, ale za Dom Dziecka szacun, szkoda tylko, że jak robiłem akcje na forum to ci co najwięcej pieją na forum szybko zamilkli.
EOT