Ja lubię nowinki,
Tylko żeby to jeszcze były jakieś konkretne NOWINKI (no może ten zagięty ekran),a później ?

Ja lubię nowinki,
Ale racja, te obecne nowinki i upgrejdy to śmiech na sali.
Z pewną dozą nieśmiałości, chciałem się zapytać, co Wy tak marudzicie o tej niewymiennej baterii? czy ktoś w ostatnich latach musiał wymieniać baterię w telefonie? w moich telefonach od 2000r nie było takiej potrzeby, wcześniej rzeczywiście raz wymieniałem![]()
Z pewną dozą nieśmiałości, chciałem się zapytać, co Wy tak marudzicie o tej niewymiennej baterii? czy ktoś w ostatnich latach musiał wymieniać baterię w telefonie? w moich telefonach od 2000r nie było takiej potrzeby, wcześniej rzeczywiście raz wymieniałem![]()
z 4k na czele![]()
Eeeeeeeeeeeee tam, większości funkcji i tak nie używamy, a mieć, aby mieć i się pokazać...szkoda kasy ( nie małej) na takie gówna.![]()
To nie chodzi o szpanowanie.To jest po prostu "choroba" na którą jedni są bardziej podatni,a inni mniej...(mówię o wymianie co chwilę,pomimo "wszystkich" funkcji w telefonie...![]()
Pokaż ten aparat w tym telefoniku za grosze, bo ja nie mam ochoty oglądać za 20 lat zdjęć rodzinnych przez lupę?![]()
Co do reklam, to cóż. Jak ktoś łyka papkę to nic mi do tego, ja wiem czego potrzebuje aby ułatwić sobie życie, a zaoszczędzony czas spędzić w plenerze na piwku. Smartfon jest dla wielu zbawienny, no ale jak ktoś kisi ogóra w domu i nic nie robi, to pewnie nie zrozumie o czym mowa![]()
Zwał jak zwał, równie dobrze można napisać, że wymiana aut po kilku latach użytkowania jest również "chorobą".