Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man limited edition

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co to ma być? Tak robi ten smart fotki? To ja dziękuje, zostaje przy S5 ;)
Wrzuć oryginał jak już, a odbitki oczywiście robię i naturalnie mam świadomość, że smart nijak ma się do lustra, ale to już pisaliśmy swojego czasu, jak jeszcze jak Cię nie było, tak ze 2 lata temu.
Taka dyskusja też już była, jak wszystko na tym forum. Nuuudy.. ;)

Dla mnie kupowanie co 3-5 lat nowego auta (które traci w tym czasie połowę swojej wartości ) jest "bezsensem"...;)

Dla mnie podobnie, ale Ty czy ja to nie pępek świata. Ja osobiście (przy ograniczonej kasie) wolałbym starsze, lepszej klasy auto, jak nowe segment niżej. To samo tyczy się sprzętów. Sam zresztą praktykuje taką zasadę. Jak się nie ma, to się kombinuje, albo odmawia. Proste.
Tyle, że są ludzie którym lotto nasz pogląd na ten temat, stać ich na to i mają w poważaniu takie straty.
Ty się będziesz bujał w 5 letnim wypierdzianym aucie, a ktoś innym w nowej salonówce, a że stracą kilkadziesiąt tyś. uwierz, zwisa im to i powiewa, stać ich na ten "luksus", zresztą to oni napędzają m.in. cały ten przemysł.

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Ależ możesz kupić sobie S6 Edge, co mi do tego, piszę jedynie, że wszystkie funkcje mam te same w tanim smarcie sprzed 3,5 roku i tyle.
Zdjęcia i tak robię aparatem, te z telefonu (8,1 Mpx 3264x2448 )
wrzucam czasem w tv i filmiki też nagrywa w HD 720p, więc po uj mi inny, wolę kupić kilka miśków do Domu Dziecka. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To wszystko zależy co nam te nowe smartfony przyniosą,bo z roku na rok (pomimo zakrzywionego ekranu) postęp względem poprzednich wersji jest coraz mniejszy...(gdzieniegdzie jest jeszcze gorzej).;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ależ możesz kupić sobie S6 Edge, co mi do tego, piszę jedynie, że wszystkie funkcje mam te same w tanim smarcie sprzed 3,5 roku i tyle.
Zdjęcia i tak robię aparatem, te z telefonu (8,1 Mpx 3264x2448 )
wrzucam czasem w tv i filmiki też nagrywa w HD 720p, więc po uj mi inny, wolę kupić kilka miśków do Domu Dziecka. :)

Przecież ja nie chce S6, pisałem dlaczego.
To Ty wywalasz ni z gruchy ni pietruchy:

"Eeeeeeeeeeeee tam, większości funkcji i tak nie używamy, a mieć, aby mieć i się pokazać...szkoda kasy ( nie małej) na takie gówna."

To ci odpowiedziałem, że nie o "szpanowanie" tu chodzi, a o codzienne czynności.
Masz to samo w swoim smarcie, super ;) Jednak ta fotka do mnie nie przemawia, a znając większość innych smartów z tamych lat, domyślam się, że nie będzie takiej jakości jak ta z obecnych, nie wspominając o komforcie użytkowania, tyle.
No i nie "my" używamy, a ew."Ty". Ja piszę o osobach którym przydają się te funkcje. Jak ktoś nie potrzebuje, to na grzyb mu smart? Zaraz się okaże, że druga bateria to "szpan", podkładka indukcyjna to "szpan", czy szybki, sprawnie działający tablet.
Również, uj mnie to obchodzi, że ktoś pstryka foty aparatem. My tu o smartach, ale za Dom Dziecka szacun, szkoda tylko, że jak robiłem akcje na forum to ci co najwięcej pieją na forum szybko zamilkli.
EOT ;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wiem, pamiętam. Szacunek ;)
Jednak, spodziewałem się większego poruszenia, szczególnie po tych co wydają na "bzdury" o wiele większe pieniądze, a na ten jeden jedyny raz pożałowali, ale tak to już jest, jak ktoś ma dużo, to tym bardziej jest skąpy.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie ma, nie na forum gdzie ludzie wydają krocie na swoje zabawki, ale chyba każda, nawet najmniejsza inicjatywa jest ważna.
Być może w tym roku będzie lepiej ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig mam pytanko do Ciebie czy w S5 masz taką opcję "widok komputera" przy ustawieniach netu ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Musisz sprecyzować pytanie, bo nie wiem o co chodzi.
Opcji takiej nie kojarze. Chcesz mieć podgląd komputera na telefonie, czy chodzi o jakąś synchronizacje "ulubionych" z PC? Bo jeżeli tak, to się da, z innych funkcji nie miałem potrzeby korzystać, ale jak sprecyzujesz to mogę sprawdzić.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Już tłumaczę w niektórych modelach jest właśnie taka opcja "widok komputera"... chodzi o to że jak masz tę opcję to po wyświetleniu strony np. wp.pl masz taki sam wygląd tej strony jak byś otworzył tę stronę na kompie. W przeciwnym wypadku masz tak jakby okrojoną tę stronę... chyba że właśnie w tych topowych tel. bez tej opcji masz dokładnie taką samą stronkę jak w kompie..

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Teraz rozumiem, oczywiście, że jest taka możliwość.
Sam zazwyczaj korzystam właśnie z tej opcji, z tym, że już przełączam na samej stronie, dla przykładu taki wp.pl ma taką opcje na samym dole, zwie się to "wersja standartowa", po kliknięciu masz to samo co na pc.
W opcjach samej przeglądarki (ja korzystam z Chrome), też masz możliwość przełączenia się, tutaj pod nazwą "wersja na komputer".
Na tej standardowej przeglądarce która jest defaultowo zainstalowana na telefonie, występuje to pod nazwą w opcjach "widok komputerowy".

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
To możesz wybrać z poziomu strony wyświetlanej. Wersja mobilna, albo zwykła. To chyba nic nadzwyczajnego i w każdym tel. jest to widziane. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja również mam pytanko.Czy w Galaxy S5 jest funkcja rozmawiania przez telefon ? Czy trzeba coś dokupić ? :lol:

Do góry