Pawell1 to co widziałeś i niejednokrotnie zobaczysz, oglądając mecze....to Banding lub inaczej DS ..
dużo mnie kosztuje nie zwracanie na to uwagi ...
...bardziej mnie dobija blokada drgań.. cienkich czarnych linii lub jakiś kontrastowych wzorków..a raczej jej brak. Ciekawe jak do tego ma się jakość sygnału ..czy np z takiej NC+ problemu nie ma ? :/ Jak zaczniecie zwracać na to uwagę to Was krew zaleje DS..cluding..ciemne rogi to pikuś
Kolejny kwiatek to nie wiedzieć czemu od paru dni oglądając film z pena ..mam mocno ściszony dźwięk ..muszę kręcić poziom na max do góry...może wina pena ...może releaseu ? :/
Teraz kwaśna analiza zakupu po niemal 5 ma-cach ....
Bardzo dobry "smart " ....może i dobry ale całkowicie nieużywany.
Bardzo dobra czerń .....dobra ale gubi przejścia tonalne i mamy czarne placki
Świetne 3D ....które też poszło w zapomnienie ....
DLNA ...zbędne przy materiałach powyżej 8 GB ...potrzebny dysk twardy i problem zniknie.
wynik: mógłbym zaoszczędzić sporo kasy ...i kupić TV stricte pod newsy i kilka serialowych odc w ciągu tyg. Mecz też można na takim obejrzeć. Ktoś zapyta ..po co żeś ośle wybrał ten a nie inny...hmmm może jak córeczka podrośnie będzie więcej czasu na zabawę ...a może wręcz odwrotnie, TV okaże się całkowicie zbędny.
Podejrzewam że wybierając coś tańszego ...rozmyślałbym o tych wszystkich super funkcjach ...lub dołował się potwornym cloudingiem. Gadżety są i czekają na lepsze czasy
Następny TV będzie wybierany tylko i wyłącznie pod wzg jakości obrazu bez zbędnych bajerów.
...ehh co ja się tak dziś na to wszystko wkurrr ???